Апеляційна скарга від Ізі Кредит

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 571

irina07

Форумчанин
Дописи
556
Реакції
112
Бали
5125
irina07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, скажіть будь ласка. Сьогодні Ізі кредит подав апеляційну скаргу що до скасування рішення щодо визнання виконавчого напису таким що не підлягає виконнаню. Уних щось може з цого вийти? Від дня коли брався кредит минуло вже 3 роки.
І що саме головне , що виконавець закрив виконавче провадження.

Доброго дня, скажіть будь ласка. Сьогодні Ізі кредит подав апеляційну скаргу що до скасування рішення щодо визнання виконавчого напису таким що не підлягає виконнаню. Уних щось може з цого вийти? Від дня коли брався кредит минуло вже 3 роки.
І що саме головне , що виконавець закрив виконавче провадження.
Для того щоб правильно проконсультувати треба ознайомитися з рішенням суду та апеляційною скаргою.

Останнє редагування:
Для того щоб правильно проконсультувати треба ознайомитися з рішенням судом та апеляційною скаргою.
А яка взагалі може бути апеляція на визнання напису тим, що не підлягає виконанню. Здається там же чітко і зрозуміло в частині що не має нотаріально завіреного договору :oops:
Просто цікаво що нового придумали і до чого саме апелюють...
Ніби ще не бачив щоб на скасування внн апеляцію подавали :rolleyes:

385/295/23 рішення ухвала ап.суду 22-ц/4809/840/23
"Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «ІЗІ КРЕДИТ», код ЄДРПОУ 36183990, на користь ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , витрати на правову допомогу у розмірі 14762 грн. 00 коп."
Буде логічним якщо вони оскражують розмір витрат на правову допомогу, оскільки такий розмір перевищує середньоринковий )))

Можливо оскаржують розмір правової допомоги.
Отримали апеляцію?
Ще нічого не бачила , ухвала від сьогодні.
"Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «ІЗІ КРЕДИТ», код ЄДРПОУ 36183990, на користь ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , витрати на правову допомогу у розмірі 14762 грн. 00 коп."
Буде логічним якщо вони оскражують розмір витрат на правову допомогу, оскільки такий розмір перевищує середньоринковий )))
Так це адвокат загнув, його послуги стільки не коштують

Побільше б таких щедрих суддів.
Я тоді сам собі платив би гонорар замість клієнта.

А по виконанню рішення можу ще й клієнту доплачувати з цих коштів)))

Останнє редагування:

А по виконанню рішення можу ще й клієнту доплачувати з цих коштів)))
Адвока Дуже вхожий в суд, думаю вони там діляться

Назад
Угорі