Ао Захист, стоит ли?

• Автор теми Автор теми александр гг
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 160
  • Перегляди Перегляди 22K
Нужно писать запросы???и идти в "Защиту".???

Я зверталась.И утверждаю,это шаражкина контора.Убедите меня в обратном.

Навіщо мені це робити?
Я намагаюсь для себе зрозімити що і до чого, проте бачу багато суперечливих комментарів від одних і тих же людей.

Навіщо мені це робити?
Я намагаюсь для себе зрозімити що і до чого, проте бачу багато суперечливих комментарів від одних і тих же людей.
Ну,допустим я ,уже просто гоню с "Защиты"настолько эта тема достала,что просто конец.Я то что это шаражкина контора,это я серьёзно,либо была там и собственными ушами 40 мин.слушала вброс информации от мадам Воскобойниковой.Правда одно радует,я была на бесплатной консультации,а теперь вроде 200 грн.Как то так.

Скажіть мені, чого люди такі обмежені?
Або чорне або біле?
ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОНКРЕТНОЇ СИТУАЦІЇ.
ІНОДІ ПОТРІБНО ПИСАТИ, ІНОДІ НІ.
ЯКЩО ЛЮДИНА НЕ ДУМАЄ СВОЄЮ ГОЛОВОЮ - ЇЙ НІЯКИЙ ЮРИСТ НЕ ДОПОМОЖЕ.
Якщо було багато пролонгацій - краще писати.
Якщо ні разу не платили - краще взагалі не писати.
У меня с ноября 2019года были пролонгации до мая месяца..куда писать и что????

Я тебе сейчас впишу ?
А куда мне написать чтобы звонилки почаще звонили и из черного списка мой телефон удалили?)))))
А куда мне написать чтобы звонилки почаще звонили и из черного списка мой телефон удалили?)))))
Может деду морозу?))))))

Таке враження, наче ця тема була створена спеціально, щоб засирати захист та рекламувати свої послуги. Така собі конкуренція.
Спочатку кажуть що юрист непотрібний, але як виявляється необхідний і пропонують свої послуги. Потім пишуть, що ао захист "шарашкіна контора", але до неї ніхто не звертався.
Я звертався! Ці ****** лякали 190 ,222 та 382 ( я просто плакав з дурників)статтею, про Нацкомфінпослуг вони зовсім нічого не знають та не чули...

Я зверталась.И утверждаю,это шаражкина контора.Убедите меня в обратном.
Я бы написал проще - ИМХО.
:sarcastic::sarcastic::sarcastic:
У меня с ноября 2019года были пролонгации до мая месяца..куда писать и что????
Пишите юристам в личку.

Останнє редагування:
а вы отвечаете за свои советы деньгами?)))
вот представим, человек почитав ваши посты, имея переплат, ну пусть будет даже тысячь на 5грн. пишет запрос в мфо, мфо его посылает)))
вы закроете человеку кредит? или оплатите потом судебный процесс, если он возникнет?
Я відповідаю за свої поради.
Тому, що я ніколи не вирішую за людину.
Дивлюся на наявні документи - озвучую можливі варіанти і їх наслідки. І потім людина повинна сама прийняти рішення.
П. С. Якщо людина читаючи пости приймає рішення на основі чужої думки, не беручи до уваги своїх документів - то їй просто лікуватися потрібно, від тупості

Дивлюся на наявні документи - озвучую можливі варіанти і їх наслідки. І потім людина повинна сама прийняти рішення.
П. С. Якщо людина читаючи пости приймає рішення на основі чужої думки, не беручи до уваги своїх документів - то їй просто лікуватися потрібно, від тупості
потяно)) тоесть деньгами вы не отвечаете, но от других требуете)))
люблю ответственных)))

:facepalm: Какие документы)) те что мфо даже в суды не могут предоставить? ( это риторический вопрос )
Я удаляюсь из этой дискуссии))

У меня есть знакомая, кстати тоже пользователь этого форума, обращалась и пользовалась услугам "Защита", их работой осталась не довольна, с мфо, она договаривалась сама, они не помогли ей абсолютно ни чем, только выкинула 8тыс, за 2 мес .
Я викинула за 2 місяці 10000 і вони нічого не допомогли абсолютно.Недавно подзвонили і хотіли проплати я не розумію за що їм платити такі кошти.Колектори передзвонили до всіх і всюди відстали уже бо моє коло оточення змінило номери ті мфо яким я віддала гроші домовилась сама.Тепер я не знаю як відчепитись від Захисту...
Таке враження, наче ця тема була створена спеціально, щоб засирати захист та рекламувати свої послуги. Така собі конкуренція.
Спочатку кажуть що юрист непотрібний, але як виявляється необхідний і пропонують свої послуги. Потім пишуть, що ао захист "шарашкіна контора", але до неї ніхто не звертався.
Я зверталась 10 тис віддала як у болото кинула краще б купила собі щось за ці гроші...
Я звертався! Ці д*біли лякали 190 ,222 та 382 ( я просто плакав з дурників)статтею, про Нацкомфінпослуг вони зовсім нічого не знають та не чули...
Я не зрозуміла?Кого вони лякали мфо чи вас?Я зверталась в захист віддали їм за 2 місяці 10000 тепер вони дзвонять хотять проплати ще...я не знаю що робити просто ігнорити їх чи якось потрібно договір розривати?Поділіться досвідом як робили ви?

Останнє редагування:
Назад
Угорі