АО "Захист" - шахраї. Після підписання договору місяць нічого не робили

• Автор теми Автор теми Сергій зв'язок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 172
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Сергій зв'язок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
шахраї-колектори після підписання договору місяць нічого не робили годували те що писали що направили позов на перегляд справи МФО в Деснянський суд цього не відбулося в результаті через місяць я отримав позов від іншого МФО справу вела Каріна з Троєщини,

шахраї-колектори після підписання договору місяць нічого не робили годували те що писали що направили позов на перегляд справи МФО в Деснянський суд цього не відбулося в результаті через місяць я отримав позов від іншого МФО справу вела Каріна з Троєщини,
"Каріна Троєщинська" це звичайно жорстко...

А в "Шахраїв-Колекторів" назва є?

А які ж послуги у них Вами було замовлено? Бо бачу, що надають допомогу не тільки в Незалежній, а й за кордоном. Мабуть справжні майстри своєї справи?!

У меня тоже был опыт с ними когда в 2020 году пошли просрочки по кредитам ,был терроры коллажи ! Я пошла к ним правда в Одессе ,нашла их офис ,я сама по себе мнительная ,а на тот момент мне было 22 года вообще без мозгов была ,плакала там у меня просто сдавали нервы на всем стрессе этом ! Они мне водички принесли , успокаивали на доске рисовали план как будь работать с МФО ! Подписала с ним контракт каждый месяц что то около 6000 надо было им платить ! 1 раз они мне скинули какие-то документы ,и после этого я звонила писала тупо был игнор ! За то когда подходило время оплаты мне и писали на вайбер что Елена нужно оплатить услуги ,мы уже почти все документы оформили все отправили и тд .. платила я им так раза 2 и все потом забила на них !! А однажды когда еще начала чаще писать уже звонить ,они отвечали мне что ваш адвокат на суде , и так было несколько раз ! И я поняла что это развод !! А недавно смотрела по ютуб ‘разгоны’ и там рекламируют наши так называемые юмористы Адвокатське обʼєднання захист 🤣🤣🤣😅😅

У меня тоже был опыт с ними когда в 2020 году пошли просрочки по кредитам ,был терроры коллажи ! Я пошла к ним правда в Одессе ,нашла их офис ,я сама по себе мнительная ,а на тот момент мне было 22 года вообще без мозгов была ,плакала там у меня просто сдавали нервы на всем стрессе этом ! Они мне водички принесли , успокаивали на доске рисовали план как будь работать с МФО ! Подписала с ним контракт каждый месяц что то около 6000 надо было им платить ! 1 раз они мне скинули какие-то документы ,и после этого я звонила писала тупо был игнор ! За то когда подходило время оплаты мне и суди на вайбер что Елена нудно оплатить услуги ,мы уже почти все документы оформили все отправили и тд .. платила я им так раза 2 и все потом забила на них !! А однажды когда еще начала чаще писать уже звонить ,они отвечали мне что ваш адвокат на суде , и так было несколько раз ! И я поняла что это развод !! А недавно смотрела по ютуб ‘разгоны’ и там рекламируют наши так называемые юмористы Адвокатське обʼєднання захист 🤣🤣🤣😅😅
Але це безцінний досвід.

Але це безцінний досвід.
Да это так ! И потом я нашла этот форум чисто случайно ,и дай бог здоровья тому кто его создал , форум спас меня просто . даже читаешь чужие истории и понимаешь, что не одна такая, и уже легче

Доброго дня . негативний опит з цим так званим адвакатським об'єднанням" Захист ",який по суті є купкою мошенників ,які окрім того що розводять на гроші ,вони ще й зливають інфу іншим МФО .Так на даний момент,я оплатив 2000 за консультацію по реквизитам і далі не подумавши сумму біля 6000 закинув уже на карту приватну ,яку вони скинули і повинні були подать апеляцію в суд по справі з МФО ,але вони навпаки підняли борги МФО ,які булои дуже давно і було маленьке тіло кредита ,зараз просто одним днем почали актівіруваться ці старі МФО .
Тобто зрозуміло що ці "адвакати " злили інфу ,мабуть співпрацюють за долю .
Таке питання чі може хтось звертався в ассоціацію адвакатів України с приводу шахрайських дій цієї компашки ??

Доброго дня . негативний опит з цим так званим адвакатським об'єднанням" Захист ",який по суті є купкою мошенників ,які окрім того що розводять на гроші ,вони ще й зливають інфу іншим МФО .Так на даний момент,я оплатив 2000 за консультацію по реквизитам і далі не подумавши сумму біля 6000 закинув уже на карту приватну ,яку вони скинули і повинні були подать апеляцію в суд по справі з МФО ,але вони навпаки підняли борги МФО ,які булои дуже давно і було маленьке тіло кредита ,зараз просто одним днем почали актівіруваться ці старі МФО .
Тобто зрозуміло що ці "адвакати " злили інфу ,мабуть співпрацюють за долю .
Таке питання чі може хтось звертався в ассоціацію адвакатів України с приводу шахрайських дій цієї компашки ??
Асоціація та далеко не втекла від отого захисту:) особисто перевірено:)

Назад
Угорі