АО ЗАХИСТ. Отзыв реального клиента. Ничего не делают

Та Ви і так вже знаєте що робити ,перше забити - а можливо відірватись на тому захисті ( не бійтесь ,гірше вони Вам не зроблять ) ,і повний мороз ,закрити всі соц .мережі ,спілкування тільки пошта ,і очікуйте прямих пропозицій - вигідних для себе

Та Ви і так вже знаєте що робити ,перше забити - а можливо відірватись на тому захисті ( не бійтесь ,гірше вони Вам не зроблять ) ,і повний мороз ,закрити всі соц .мережі ,спілкування тільки пошта ,і очікуйте прямих пропозицій - вигідних для с

Та Ви і так вже знаєте що робити ,перше забити - а можливо відірватись на тому захисті ( не бійтесь ,гірше вони Вам не зроблять ) ,і повний мороз ,закрити всі соц .мережі ,спілкування тільки пошта ,і очікуйте прямих пропозицій - вигідних для себе
Спасибо,да я так в принципе и делаю,захист уже в блоке,соц.сети закрыты давно,а общение толькотв почте так как старый номер по которому брал микрозаймы блокирована уже

Спасибо,да я так в принципе и делаю,захист уже в блоке,соц.сети закрыты давно,а общение толькотв почте так как старый номер по которому брал микрозаймы блокирована уже
Карти засвічені в МФО ,змінили ? Змініть ,і по можливості з рахунком ,скільки протермінування

Карти засвічені в МФО ,змінили ? Змініть ,і по можливості з рахунком ,скільки протермінування
Да карты моно приват перевыпустил ,ну 5+ месяцев
Да карты моно приват перевыпустил ,ну 5+ месяцев
Захист мнк сразу сказал ничего не платить

парадоксально шо про них нет упоминаний в реестре судебных решений) то есть никто даже не пытался свое бабло вернуть

парадоксально шо про них нет упоминаний в реестре судебных решений) то есть никто даже не пытался свое бабло вернуть
Ну ,уяви,людина в боргах - бореться з шарагами а тут захист :dntknw: ,то вони відходять на третій план
Я еще и мужа сестры им привел месяц назад с кредитом в моно)
Витягуйте ,не беріть гріх на душу

Она сказала можно не отвечать на звонки ,поставить переадресацию на их номер,блокировку звонков или вообще сменить номер,я сменил просто номер и все
В 2018 году за такой совет я заплатил 2600 грн...

Назад
Угорі