АО Юридичний стимул, страшилки ?

• Автор теми Автор теми Никитос
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 5K
Нет. Не писали. Ну я знаю, что они манипуляторы и делают это для того, чтобы ты быстрее погашала кредит. Просто из-за такой суммы подавать в суд? Они же больше потратятся на сам суд. Выгодно ли им это?
И сколько они на суд потратят по вашему?

Нет. Не писали. Ну я знаю, что они манипуляторы и делают это для того, чтобы ты быстрее погашала кредит. Просто из-за такой суммы подавать в суд? Они же больше потратятся на сам суд. Выгодно ли им это?
Если вы проиграете суд то заплатите судовой сбор вместо них + компенсируете им затраты на адвоката по итогу они не потратят ни копейки

Здравствуйте пришло сегодня смс с текстом «Vash kredytnyi dohovir … peredano u robotu advokatskoho obiednannia Yurydychnyi Stymul, dlia pidhotovky do stvorennia sudovoho pozovu. Detali: 0639703983, abo na saiti: bit.ly/3q6HBYu Ivan 32» что делать в этой ситуации ??
Ничего))) Главное - не переживать))) Это звонилки)))

Сегодня звонили моей бабушке, сказали что подали в суд, ждите заседание, с дии уведомлений нет, и в реестре тоже нечего нет. Пугают?
Да, меня он сегодня в розыск объявили) что придумают то и говорят

Сегодня звонили моей бабушке, сказали что подали в суд, ждите заседание, с дии уведомлений нет, и в реестре тоже нечего нет. Пугают?
Если на сайте судовой влади ничего нет, то все хорошо)

Звичайно.
Ваша бабуся взагалі ніяким боком до ваших кредитних спорів.

Всем привет, только что получил такое сообщение от АО Юридичний стимул, что готовят позов до суду, это правда или опять очередная завлекуха чтоб я оплатил ?

1713202192447.webp

Да...
А тебе уже страшно?

😂

Дід, я на Сихові жив 5 років) Нє нада...
Я просто вертався з роботи, коли ще світло було. Або не сам)

Доброго дня,така сама ситуація переписувався в телеграм, сегодні зайшов пише акаунт удален що за кантора..
Доброго дня, теж телефонувала ця контора, і писала, коли я у просила надати юр. ліцензію вони мене просто блокують... Сьогодні зателефонували і сказали що моя справа на фінальній стадії до подачі до суду. Був кредит у "бізнес позика" тіло 16тис. сплатила трохи більше 10тис а потім вони мені перерахували відсоток на більший і я відмовилась платити, то тепер цей стимул мене турбує...

Доброго дня, теж телефонувала ця контора, і писала, коли я у просила надати юр. ліцензію вони мене просто блокують... Сьогодні зателефонували і сказали що моя справа на фінальній стадії до подачі до суду. Був кредит у "бізнес позика" тіло 16тис. сплатила трохи більше 10тис а потім вони мені перерахували відсоток на більший і я відмовилась платити, то тепер цей стимул мене турбує...
Мені на пошту сьогодні прислали закрити по акційній ціні 8800 грн. Тіло 20 тисяч, виплачено 34. Відповіла якщо розібʼють на частини то виплачу. Бо розумію що судитись з ними важко. Повернути я мала майже 41 тисячу по договору. Побачимо чи розібʼють. Прострочення з 2021 року.

Мені на пошту сьогодні прислали закрити по акційній ціні 8800 грн. Тіло 20 тисяч, виплачено 34. Відповіла якщо розібʼють на частини то виплачу. Бо розумію що судитись з ними важко. Повернути я мала майже 41 тисячу по договору. Побачимо чи розібʼють. Прострочення з 2021 року.
Им это тоже выгодно но вот эта тяга получить все и сразу сегодня бесит конечно

Це у вас бізнес позика?

Назад
Угорі