АО Правда - ще одні шахраї, які використовують торгову марку "Антиколлектор"

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 2K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
37488
Рішення
10
Реакції
96294
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні побачив, що з'явилися ще одні шахраї, що іменують себе АО "Правда". Чому шахраї? Бо використовують торгову марку нашого форума: Антиколлектор.

Хочу всіх застерегти, поки зараз ми займаємося видаленням неправдивої інформації, будьте уважні, ми не маємо жодного відношення до АО Правда та інших шахраїв, які використовують безнаказано (поки що) нашу торгову марку.

‼️Правовласник не давав дозволу на використання торгової марки "Антиколлектор".

Наш сайт: anticollector.ua
Номер торгової марки: 342966

Снимок экрана 2025-06-15 144950.webp

Ось так вони виглядають в пошуку.

Будьте уважні і обережні!

Останнє редагування:
Сьогодні побачив, що з'явилися ще одні шахраї, що іменують себе АО "Правда". Чому шахраї? Бо використовують торгову марку нашого форума: Антиколлектор.

Хочу всіх застерегти, поки зараз ми займаємося видаленням неправдивої інформації, будьте уважні, ми не маємо жодного відношення до АО Правда та інших шахраїв, які використовують безнаказано (поки що) нашу торгову марку.

Наш сайт: anticollector.ua

Снимок экрана 2025-06-15 144950.webp

Ось так вони виглядають в пошуку.

Будьте уважні і обережні!
Может на них заявление в полицию?)

Найогидніша контора!!!!!!
Взяли з мене купу грошей а нічого не зробили тільки годували "завтраками"!!!! На зараз номери з яких я телефонувала до них заблоковані, не можу їм дозвонитися!!!!
Будьте дуже обережні!!! Вони не чім не допомагають!!! Просто платите їм гроші і все!!!!!

Іронія в тому, що я колись реєстрував цей домен для свого проекту. Раніше він мав назву "Антиколектор в Україні". І цей ідеально підходив)
Але назву змінив на "Антиколектор онлайн", бо якщо є слово "Україна", там ціна торговельної марки більше 27к грн. Вирішив змінити)
Домен я не продовжив і забув про нього) В результаті, хтось перекупив)

Іронія в тому, що я колись реєстрував цей домен для свого проекту. Раніше він мав назву "Антиколектор в Україні". І цей ідеально підходив)
Але назву змінив на "Антиколектор онлайн", бо якщо є слово "Україна", там ціна торговельної марки більше 27к грн. Вирішив змінити)
Домен я не продовжив і забув про нього) В результаті, хтось перекупив)
Нажаль...
АО Правда - це той же "Захист".

Назад
Угорі