Анульовано ліцензію

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 4K
Хороша новина, маю в них 3 кредита, банану, ще і аванс..ще й дивуюся чому 2 тижні просрочки, а на днях від них майже не було дзвінків, може вже позвільняли всих?)
Це що виходить можна не платити їх в майбутньому і забути?)

Хороша новина, маю в них 3 кредита, банану, ще і аванс..ще й дивуюся чому 2 тижні просрочки, а на днях від них майже не було дзвінків, може вже позвільняли всих?)
Це що виходить можна не платити їх в майбутньому і забути?)
Від них позбудешся))) продадуть партнерам.

У них забрали ліцензію на видачу. Як це стосується повернення вже існуючих?

У них забрали ліцензію на видачу. Як це стосується повернення вже існуючих?
а тю, хотіла вже відкривати шампанське за здоров'я тих, кому вже не треба платити в них кредити... а тут таке... чомусь думала що як шарагу прикривають то борги теж щезають, а воно он як. цікаво, що вони зроблять з існуючими кредитами? певне позакривають людям можливість пролохацій всяких і вибиватимуть...

ну мож ще які договорняки запропонують... воно ж хз як їм вигідніше - паком за 5 відсотків сплавити, чи окремо пропонувати за тіло плюс копійки, не продаючи...
яке в них там максимальне тіло? тисяч 15? з того що я чула про економічний стан зараз -- вийняти і покласти 15к точно буде важко людям... та в мене подруга (реально подруга, а не я прикриваюсь нею) має там кредит, от і цікаво за її долю

яке в них там максимальне тіло? тисяч 15? з того що я чула про економічний стан зараз -- вийняти і покласти 15к точно буде важко людям... та в мене подруга (реально подруга, а не я прикриваюсь нею) має там кредит, от і цікаво за її долю
треба на сайті дивитись...
насправді варіантів небагато, але всі вони рівноцінні.

треба на сайті дивитись...
насправді варіантів небагато, але всі вони рівноцінні.
та от і справа в тому що кредит в неї ще діючий, ні на пошту иста, ні смс не надіслали, а вона вже в сомплі що не зможе зробити пролохацію:rolleyes: але дурнів вчити, тільки псувати

Останнє редагування:
та от і справа в тому що кредит в неї ще діючий, ні на пошту иста, ні смс не надіслали, а вона вже в сомплі що не зможе зробити пролохацію:rolleyes: але дурнів вчити, тільки псувати
не надіслали то й добре
не можна пролонгувати - ваще шикарно, гроші цілі

соплі то питання часу, змириться

не надіслали то й добре
не можна пролонгувати - ваще шикарно, гроші цілі

соплі то питання часу, змириться
ото і я так кажу, а воно не слухає. ну я теж не слухала, колись, а потім опинилась тут

а по темі:
якщо в когось зекредіт щось скажуть по долі кредиту -- відпишіться тут, пліз

Фінтех прислав смс 26.05 закрити борг перед Інвеструм до 29.05. Вони давно дали на прозвон Фінтех, півроку протермінування а мене .Mozhlyve blokuvannya rakhunkiv. Terminovo zakryyte borh pered TOV INVESTRUM do 29.05. Detali: 073... 61 FT-Collect.
У кого блокування рахунків невідомо , якщо в мене то смішно.

Фінтех прислав смс 26.05 закрити борг перед Інвеструм до 29.05. Вони давно дали на прозвон Фінтех, півроку протермінування а мене .Mozhlyve blokuvannya rakhunkiv. Terminovo zakryyte borh pered TOV INVESTRUM do 29.05. Detali: 073... 61 FT-Collect.
У кого блокування рахунків невідомо , якщо в мене то смішно.
В когось були прецеденти по блокуваннях рахунків від цієї МФО(чи аналогів бананакредіт/аванскредіт)?

Назад
Угорі