Я вже собі думала, в інсті зробити сторіз або просто закинути якесь фото "Вся правда про МФО" і звідти перехід на сторінку вже з конкретною антирекламою...Без питань, іх слова, що за 5хв Ви отримуєте гроші на картку, мінімум документів і питань і вуаля гроші на будь-які цілі...але в жодній рекламі не сказано, що буде, якщо ти не зможеш вчасно повернути кошти!!!!!Ось таку інфу потрібно писати і щоб хоч дехто задумався, чи варто брати!?!Я якщо чесно, якби попала на цей форум до свого першого кредиту - просто б не взяла!!!
Так і є, зручні, але лише знаючи, що ти точно віддаш ці кошти в термін...а якщо хоч якась проблема - все, вони нічого і чути не хочуть! Я звлізла в 26МФО лише через те, що боялась одного і після першоі ж розмови з КФ взяла наступний кредит і пішло все як сніжний ком!!!Досі не вірю, шо так вийшло

І впевнена, що ще багато людей так попадуть!!!
І до речі, реклама наприклад Алексу діє на людей, коли ми з мамою зайшли до сусідів типу на каву, а в першу чергу попередити про дзвінки - сусід нам каже "Так я брав раз, треба було щось на ремонт машини" і в мене в голові зразу з'явилась реклама, де в мужика зломилась машина і він бере гроші в МФО...і я просто розумію, що це як гіпноз діє, ніякі друзі і знайомі, ти що, бери лише в МФО!!!