Ally Credit затишье.Чего ждать от них?

• Автор теми Автор теми Vllaadd77777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K

Vllaadd77777

Only read
Дописи
46
Реакції
5
Бали
2565
Vllaadd77777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что то они подозрительно молчат уже недели 3. Сума с 1500 набежало 7 или 8к при 1.5 месяце прострочки. Может из за того что написал что а них в Нацком? У кого какие просрочки и как они себя ведут?

Что то они подозрительно молчат уже недели 3. Сума с 1500 набежало 7 или 8к при 1.5 месяце прострочки. Может из за того что написал что а них в Нацком? У кого какие просрочки и как они себя ведут?
В мене 3 місяці здається просрочка, декілька дзвінків, декілька смс, ну і на вайбер якийсь ***** писав всяку хрінь, я не відповідала, відчепився, далі видно буде, порівняно з іншими тихоні, хоча можливо ще все попереду

Добрый день, у меня тоже молчали долгое время,а сегодня начала звонить бешеная тётка,которая представилась Ирина Анатольевна,и звонить начали родителям, и сразу угрозы, приедут коллекторы...Тело +%уплочены ,больше ни копейки не получат за свои слова. А коллектора уже раз 3 едут.

Добрый день, у меня тоже молчали долгое время,а сегодня начала звонить бешеная тётка,которая представилась Ирина Анатольевна,и звонить начали родителям, и сразу угрозы, приедут коллекторы...Тело +%уплочены ,больше ни копейки не получат за свои слова. А коллектора уже раз 3 едут.
Скільки просрочка?

А я просто не спілкуюся з ними, щоб настрій собі не псувати
,да я тоже с ними вообще не связь не выхожу, а вот родители сегодня вышли,такого наслушалась,что я наркоманка ,и алкоголичка, короче что приедут коллектора и вынесут всё.
Post automatically merged:

Там реально работают обиженные жизнью люди.

,да я тоже с ними вообще не связь не выхожу, а вот родители сегодня вышли,такого наслушалась,что я наркоманка ,и алкоголичка, короче что приедут коллектора и вынесут всё.

Там реально работают обиженные жизнью люди.
Звісно, нормальна людина на таку роботу не піде,, а в мене вдома тримають оборону, або мороз або мама такого їм нагне як в неї є настрій що я сама в шоці

Звісно, нормальна людина на таку роботу не піде,, а в мене вдома тримають оборону, або мороз або мама такого їм нагне як в неї є настрій що я сама в шоці
Мне вот интересно, они реально приезжают или это бред

Мне вот интересно, они реально приезжают или это бред
Та фіг вони куди приїдуть, на форумі про такі випадки наче не писали, в мене в них і в Євро гроші і в Гофінго і Алі кредит є займи, скрізь просрочка, ніхто не їде

Та фіг вони куди приїдуть, на форумі про такі випадки наче не писали, в мене в них і в Євро гроші і в Гофінго і Алі кредит є займи, скрізь просрочка, ніхто не їде
Пугают короче ,давят на психику, на меня конечно тяжело надавить,а родители слушают этот бред.

Пугают короче ,давят на психику, на меня конечно тяжело надавить,а родители слушают этот бред.
В мене Алі кредит місяць тому останній раз про себе нагадував, гофінго робот вимагатель тільки наярює, євро гроші тільки смс що продадуть, вже місяць продати ніяк не можуть, гофінго ще на 2 тижні просрочки говорили що приїдуть - ніяк бідні не доїдуть

Вкладення

• Screenshot_20191001-173647.webp
    Screenshot_20191001-173647.webp
    56.3 Кб · Перегляди: 41
  • Screenshot_20191001-173657.webp
    Screenshot_20191001-173657.webp
    46.7 Кб · Перегляди: 41
Только пустые угрозы.Вот как это родителям донести,я незнаю

Дайте їм форум почитати, попросіть щоб не говорили з ними, якщо ж все-таки не зрозуміють, то рано чи пізно вони самі зрозуміють що це брєд, так як ніхто не приїде до них і нічого не відбере, головне щоб дурниць не наробили і не заплатили цим геликам

В мене мама ще на урядову гарячу лінію зверталася по кредит 365 і по топ кредит , то вони після цього притихли, до цього витворяли такі віражі

Мені сьогодні єврогроші прислали, що в мене останній шанс сплатити борг перед тим як вони отримають виконавчий лист і накладуть арешт на майно.cyku. Я мабуть тут одна така д*pa, заплатила 47000 пролонгациями і вони ще 13 тис хочуть

Мені сьогодні єврогроші прислали, що в мене останній шанс сплатити борг перед тим як вони отримають виконавчий лист і накладуть арешт на майно.cyku. Я мабуть тут одна така д*pa, заплатила 47000 пролонгациями і вони ще 13 тис хочуть
Наложить арест могут только по решению суда!

Ого, багацько, нікопійки їм більше, хай гуляють

Мені таке присилали, але на що накладати, якщо я нічого немаю, навіть офіційної роботи, дурачки короч

Я тут читала,что можно потребывать переплату,может вам пойти на опережения ,и отправить такой лист,пока они будут накладывать арест на имущество:D

NKS, бред, я влез в эти займы почти год назад , 20 + мфо и приват, Алекс кредит угрожали только коллекторами звонки были пару раз в неделю и все как у всех угрозы и тд, потом я одумался начал интересоваться этими вопросами и просто полностью забил сменил номер и перестал даже смотреть в панике сколько я кому должен и в принципе так до сих пор и живу не заплатил за год ни одной шараге, все окей , ноги не сломали и в лес не катали ахах

Алла967, ахаха извините конечно но вот эти постановы , аресты так смешно звучат) и главное что в смс сообщении) ?

Не одна. Я писала на них до Нацкомфін послуг 19.09, відповіді ще не було, але кредит оказався виплаченим. Хоча днем раніше погрожували судом.

Назад
Угорі