Алгоритм визначення рахунку для 13 400 грн: зміни від МінЮсту

• Автор теми Автор теми Adios
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 3K
То можно подивитись на АСВП через "доступ сторін до виконавчого провадження" через ідентифікатор вказаний в доках від виконавця.
Доків нема, не прислав, а картку блоконув і гроші тирить

Доків нема, не прислав, а картку блоконув і гроші тирить
Тоді як вам вище написали, всановіть додатк Дія і там буде все. І ідентифікатор і має відображатись постанова про розблокування.
Бо якщо він вам і доки не надіслав, так само може і в банк не відіслати.

Тоді як вам вище написали, всановіть додатк Дія і там буде все. І ідентифікатор і має відображатись постанова про розблокування.
Бо якщо він вам і доки не надіслав, так само може і в банк не відіслати.
Отож

Сегодня пообщался с техподдержкой ОТП банка и они ответили, что уже могут обрабатывать и электронные постановы подписанные квалифицированной электронной подписью. Я естественно начинаю обращаться к государственному исполнителю, который ведёт моё ИП и тут он начинает ваньку валять, мол извините за неудобства, постанова отправлена в банк, банк её обработает и Вы сможете пользоваться своими деньгами и всё в таком духе. Я его конкретно спросил почему он отправил бумажную постанову почтой вместо электронной, а он ... у меня нет слов нормальных для выражения...

и они ответили, что уже могут обрабатывать и электронные постановы подписанные квалифицированной электронной подписью.
опа
спасибо, ценная инфа
єто они конкретно по постанове на 13400 ответили?

Я естественно начинаю обращаться к государственному исполнителю, который ведёт моё ИП и тут он начинает ваньку валять, мол извините за неудобства, постанова отправлена в банк, банк её обработает и Вы сможете пользоваться своими деньгами и всё в таком духе. Я его конкретно спросил почему он отправил бумажную постанову почтой вместо электронной, а он ... у меня нет слов нормальных для выражения...
ожидаемо исполнители станут херней маяться. ну, им же хуже

опа
спасибо, ценная инфа
єто они конкретно по постанове на 13400 ответили?
Если у Вас нормальный исполнитель, то пусть отправит электронную постанову и они её обработают быстрее. Мне попался плохой исполнитель, который прикидывается и видимо таким образом хочет меня склонить быстрее заплатить по ИП.
Только у меня исполнитель недалёкого ума, потому что быстрее ему ИП всё равно не оплачу, потому что нет банально таких денег и от того, что он арестовал счета и своим прикидыванием пытается вынудить платить быстрее ничего не поменяется. Потому что больше мне всё равно не станут платить на работе. Он же выяснял место моей работы через налоговую, так пусть бы поинтересовался бы и зарплатой.
А то пробовал меня припугнуть 20% с зарплаты. Я ему ответил что давай вперёд, всё равно больше не получишь, чем получаешь каждый месяц.

Останнє редагування:
Если у Вас нормальный исполнитель, то пусть отправит электронную постанову и они её обработают быстрее.
Хз, можливо ніяк не пов'язано, але я не думаю :
В мене після отримання приватним заяви на розблок буквально до години/півтори розблокувався рахунок по його провадженню.
А вдвс десь через днів 6...
Картка моно.
Тобто чогось так змахує, що вдвснікі викаблучуються більше за приватних.

Міністерство юстиції зареєструвало Наказ від 17.07.2023 року № 2578/5, яким внесло зміни до двох нормативно-правових актів. Зміни стосуються порядку визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій. ІПС ЛІГА:ЗАКОН - система пошуку, аналізу та моніторингу нормативно-правової бази.

2. Порядок автоматизованого арешту коштів / електронних грошей боржників на рахунках / електронних гаманцях, відкритих надавачами платіжних послуг з обслуговування рахунків, емітентами електронних грошей, затверджений наказом Міністерства юстиції України від 16 квітня 2019 року N 1203/5, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16 квітня 2019 року за N 399/33370, доповнити новим розділом такого змісту:
"V. Порядок взаємодії виконавців з банками під час визначення поточного рахунку боржника - фізичної особи у банку для здійснення видаткових операцій у період дії воєнного стану
[POSTS=500] [/POSTS]

не зможете
це напис? якщо так, то оскаржуйте його в суді
Так а на якій підставі його оскаржувати якщо все прописано виключно під відкриті провадження? В адміністративний про незняття арешту після повернення виконавчого документу стягувачу?

Так а на якій підставі його оскаржувати якщо все прописано виключно під відкриті провадження? В адміністративний про незняття арешту після повернення виконавчого документу стягувачу?
на підставі незаконності напису. в цивільному. самі краще це не робіть, судячи з запитання...

арешт на кошти боржника накладено при виконанні ухвали суду про забезпечення позову;
Це як?)
арешт на кошти боржника накладено при виконанні ухвали суду про забезпечення позову;
Це як?)
Просто там так вказано, тобто якщо в мене вп на основі суду, тоді мені можуть відмовити у розблукуванні на 13400? Просто трохи і навіть не трохи туплю сьогодні

Останнє редагування:
Це як?)

Просто там так вказано, тобто якщо в мене вп на основі суду, тоді мені можуть відмовити у розблукуванні на 13400? Просто трохи і навіть не трохи туплю сьогодні
Такс, я зрозуміла, що ляпнула фігню, факір був пьян🤣

Назад
Угорі