Алгоритм дій Е-гроші

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 360
  • Перегляди Перегляди 30K
А
Мне и контактному звонил какой-то жлоб. пытался быковать, но без особого энтузиазма. Был успешно послан нхй. Потом были типовые смс про -40,50,60%... Потом продали этим своим обезьянкам факторинговым где-то в июле. По сей день ни одного звонка или смс (кроме сообщения о переуступке ) - я не получал, в суд, соответственно,тоже пока не подали.
сейчас что??

Только начались просрочки.Сидел думал что делать.Выбрал вообще не портить.А поx что будет то будет .И пусть весь мир будет против зато сам себе хозяин.Кому эти дятлы из МФО и коллектора нагонят жути.Буду смотреть по реакции и оставлять тех кто несмотря на эти грёбаные кредиты не понтуется и не осуждает.Значит мне с ними по пути.И значит Слава Богу что эта ситуация показала ху из ху.На сайте этом недавно но этот сайт Антикалектор круче любой соц сети.
Нужно новую игру придумать заблокируй телефоны дятлов из мфо и коллекторов.

Останнє редагування:
Только начались просрочки.Сидел думал что делать.Выбрал вообще не портить.А по* что будет то будет .И пусть весь мир будет против зато сам себе хозяин.Кому эти дятлы из МФО и коллектора нагонят жути.Буду смотреть по реакции и оставлять тех кто несмотря на эти грёбаные кредиты не понтуется и не осуждает.Значит мне с ними по пути.И значит Слава Богу что эта ситуация показала ху из ху.На сайте этом недавно но этот сайт Антикалектор круче любой соц сети.
Вот тут молодец)))
Миру по большому счету по@уй на твои кредиты :sarcastic:
так что не парься) пару у.бков если отсеется только лучшие будет

А сколько у вас уже просрочка? У меня дней 20 ....пока вроде никому не дозвонились...тоже режим снежинки ...но конечно штрафы у них бешенные ...я тут пробовала писать на телеканалы что б подняли тему коллекторов ,может нам всем дружно начать писать ...
І я за це що об'єднуватися і писати іти разом на передачу вони просто людей доводять до суїцидів.
Пів року назад моїй подрузі ще пропонували) в нас, в гуцулів фантазія бурна))))))
І я гуцулка,тоже боюся цих Є гроші Я їм з дуру 9000 переплатила.

Останнє редагування:
Значить ви не справжня гуцулка )))
Ми не боїмося "в гори лазити"!
Оооо) та я б закритими очима поміж соснами дорогу знайшла і вилізла б))))
Mash, ви не кіпішуйте, ознайомтесь із форумом, тут все файно і чітко написано, люди вже через це пройшли, знають, шо кажуть.
Залякування свої хай засунуть союі до гузиці, татові скажіть, що це такий вид шахрайства.
Не пролонговуйте нічого, краще дітям на Миколая купіть щось.

Оооо) та я б закритими очима поміж соснами дорогу знайшла і вилізла б))))
Mash, ви не кіпішуйте, ознайомтесь із форумом, тут все файно і чітко написано, люди вже через це пройшли, знають, шо кажуть.
Залякування свої хай засунуть союі до гузиці, татові скажіть, що це такий вид шахрайства.
Не пролонговуйте нічого, краще дітям на Миколая купіть щось.
Дякую.
А сколько у вас уже просрочка? У меня дней 20 ....пока вроде никому не дозвонились...тоже режим снежинки ...но конечно штрафы у них бешенные ...я тут пробовала писать на телеканалы что б подняли тему коллекторов ,может нам всем дружно начать писать ...
Давайте писати на телеканали ,я за ,вони грабують людей під час карантину.

Останнє редагування:
Mash, от я бачила кілька таких шоу на телеканалах, і толку мало...зазвичай, ще більше тих людей лякають і висновок один - треба платити.
Люди самі дають себе грабувати. Нема чого платити їм захмарні відсотки.

Опираючись на свій досвід і на те, що прочитала на форумі)
1. Вийшли в просрочку - чекайте атаки!
Дзвонять вам, вашим рідним, шефам, друзям і т.д. Особливо в перший місяць.
3. Шукають всіх, кого можна заставити вплинути на ваше рішення чим швидше закрити питання боргу.
3. Розмовляють культурно з вами чи контактами, але паралельно будуть надсилати по Viber ваше фото з паспортом всім, кого знайдуть!
4. Надсилають пропозиції приблизно такого змісту: спишемо 20%, 40%, 60%...
А потім пропонують реструктуризацію з обов'язковою фіксованою першою проплатою, а далі розбивають борг на часткові платежі. (Тим кого таке влаштовує - вперед до переговорів).
5. Декому в кінці кінців пропонують тіло + %, а іноді і просто тіло (але доведеться перетерпіти і пережити всі атаки, пийте на ніч зіллячко чарівне)
6. Борг продають своїй же ж колекторській конторі, тобто самі собі.
7. Подають до суду на тих, з ким не вдалось домовитись (а точніше з кого не вибили своє). Приблизно через 4-5 місяців.
Щось пропустила? Старожили допоможіть)
Зі всім згоден так як пройшов це Вже рік по ним прострочки Тільки в суд не подали..

Я сейчас с ними веду диалог, но у меня двоякая ситуация договор на Е гроши, а их с 10.2019 или начала 2020, уже нет как компании , и директор другой.
То есть как они Премиум Актив в 11 месяце 2020 подписали переуступку не понятно)
И лицензия уже не действует, если говорить о Е гроши.(я кстати это на форуме прочла) и нашла инфо в нете.
Как сказала об этом Премиуму замолчали. + Я написала в Нбу жду ответа.
В Нбу я нашла впровадження о том что их заставили списать долг , но, платить пришлось больше тела( тут я не помню ,если честно ск)
Звонят они всем , причем меня улыбает когда указывают контакты людей которых уже нет, а потом ещё рассказывают как с ними говорили.

Назад
Угорі