Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня, Підскажіть як зараз себе поводять алекси, як ідуть на поступки чи є терор рідних
Добрий день, наче не було терору.Протермінування більше року брав 7000 тис нарахували 46 тис )) Домовився на 14 тис на 10 міс.За тіло ніяк не хотіли ((Доброго дня, Підскажіть як зараз себе поводять алекси, як ідуть на поступки чи є терор рідних
Як давно закрили?Добрий день, наче не було терору.Протермінування більше року брав 7000 тис нарахували 46 тис )) Домовився на 14 тис на 10 міс.За тіло ніяк не хотіли ((
Я ще не закрив,333 дні протермінування, пропонують або внести 12 одразу або 14 тис розбити на 10 міс.Вирішив частково вноситиЯк давно закрили?
Перші із ким я домовився про реструктиризацію аж на 10 місяців, тобто по 10% від суми реструктуризації кожень місяць. Підписується окремий договір. Вони тупо прислали код на підпис в месенджер чи смс. Я спочатку офігів від такої нахабності, а потім продивився і подумав що умови дуже нормальні, мінус одна компанія про котру мені треба хвилюватись.Доброго дня, Підскажіть як зараз себе поводять алекси, як ідуть на поступки чи є терор рідних
Я брав 8 тис більше року назад, нарахували 46 тис але запропонували 14 тис на 10 міс . Краще домовлятися зразу бо якщо продадуть, потім ті всі суди, дуже все довго)Перші із ким я домовився про реструктиризацію аж на 10 місяців, тобто по 10% від суми реструктуризації кожень місяць. Підписується окремий договір. Вони тупо прислали код на підпис в месенджер чи смс. Я спочатку офігів від такої нахабності, а потім продивився і подумав що умови дуже нормальні, мінус одна компанія про котру мені треба хвилюватись.
Сума реструктуризації в мене була це сума погашення якщо б я робив повне погашення плановим платежем плюс десь приблизно10% до нього, пропозиція прийшла десь три тижні після прострочки. Чому кажу саме про суму погашення плановим платежем, а не про тіло? Тому що в AlexCredit як і наприклад у MyCredit досить лояльна для боржника структура договору пролонгації - кожну пролонгацію виплачуєш частину від залишка тіла (процент від нього) і невелику частину відсотків, а залишок відсотків лишається, тому через декілька пролонгацій від тіла лишається мала частина (в мене 4+ тисячі із начальних 18+ тисяч), відсоткові нарахування кожень місяць менше, а основна частина боргу була у відсотках. Таким чином навіть якщо пролонгуєш багато разів, то загальна сума виплати по кредиту росте повільно і ніколи не перевищує двох тіл. Якщо цікаво, то тепер щомісячна сума платежу приблизно в два рази менше ніж я робив це пролонгаціями.
Коли підписаний договір реструктуризації, то його статус зручно бачити в кабінеті, там змінюється зовнішній вигляд його.
Ведут себя адекватно по сравнению с другими МФО - их у меня больше 40, кроме меня не кого не беспокоили, сам им писал на эмейл письма - в итоге на 30 день просрочки договорился, тело 15000 предположили закрыть за 18000 одним плетежем или разбить по 1800 на 10 платежей, выбрал разбить на 10 платежейКак они себя сейчас ведут? Кошмарят окружение?
В мене сьогодні батькам телефонували. протермінування 75 днівВедут себя адекватно по сравнению с другими МФО - их у меня больше 40, кроме меня не кого не беспокоили, сам им писал на эмейл письма - в итоге на 30 день просрочки договорился, тело 15000 предположили закрыть за 18000 одним плетежем или разбить по 1800 на 10 платежей, выбрал разбить на 10 платежей