Алексы прислали мужу

• Автор теми Автор теми Klyaksa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 7K
Klyaksa, то може,пришлють по місцю прописки?та поки зачекайте, вони Вас ще помурижать

да, начиталась тут за эти надписи? а если не оскаржити, то что тогда?

постараюсь, но он не хочет ничего слышать, говорит что я вру...
У меня муж тоже по началу общался, пока запись с перекрученым разговором не пошла к маме и брату. В такой ситуации нельзя общаться, а то могут и вашим голосом позвонить и детям.

Klyaksa, ну так Вам і крім них є чим гратись, просто треба бути готовим,що може бути цей напис

Алекс и приват -одна контора
падлы.... я не знала
У меня муж тоже по началу общался, пока запись с перекрученым разговором не пошла к маме и брату. В такой ситуации нельзя общаться, а то могут и вашим голосом позвонить и детям.
ого.... кошмар...
Klyaksa, ну так Вам і крім них є чим гратись, просто треба бути готовим,що може бути цей напис
спасибо за поддержку и разъяснение!

А якщо на мене приватизовано півквартири,але документи на моє дівоче прізвище то теж накладуть арешт?

А якщо на мене приватизовано півквартири,але документи на моє дівоче прізвище то теж накладуть арешт?
Арест это не конфискация имущества, и после сноса надписи в суде арест снимется

Спасибо большое за ответ, откуда у них может быть идентификационный код мужа?
Алексы "поручителями и контактными"многих соседей сделали.Все они клиенты привата)))Совпадение.

Мне адвокат сказал что на имущество только ч/з суд могут наложить арест, а так как в суд они не подают то боятся нет чего
Були випадки що приватний нотаріус накладав арешт на майно. Тут є історія на форумі. Але арешт, це не конфіскація і не реалізація в рахунок боргу. Просто майно не можна буде подарувати чи продати. Але випадки були.

Спасибо большое за ответ, откуда у них может быть идентификационный код мужа?
У них багато інфо, код взагалі не проблема. Тим більше, його зараз можна дізнатися у звичайних телеграм-ботах...

Були випадки що приватний нотаріус накладав арешт на майно. Тут є історія на форумі. Але арешт, це не конфіскація і не реалізація в рахунок боргу. Просто майно не можна буде подарувати чи продати. Але випадки були.
Яке майно? Авто- мото- будинок--- то це одне...а от як щодо побутових речей? Теж арештують?? Придурошні на "Setam" повиставляли такий мотлох...навіть дріжджі,в упаковках по 5 грами...і трусики з дитячими горщиками...лякателі хренові...

Назад
Угорі