Алексы прислали мужу

• Автор теми Автор теми Klyaksa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 7K
мне шлют постоянно, ч забила не реагирую, а вот муж выносит мозг, не понимает что не надо вообще с ними общаться , не доходит

от сволочуги, и что теперь? раз слил?
ДА ничего страшного - живите как жили дальше - игнор МФО и все .

Приветик всем, подскажите пожалуйста, сегодня мужу пришло смс, от алексов, муж им перезвонил, хотя прошу не реагируй, не звони, бестолку. так они ему сказали что я дала его номер идентификационного кода и телефон, как поручителя, что за бред? откуда взяли номер идентификационного кода? че делать с этими упырями? пугалка? спасибо всем заранее за ответы)
Скажите, какая у вас просрочка по ним?

Klyaksa, хай не спілкується, вони настирні, нічого вони йому не зроблять,сьогодні багато хто отримав такі смс,а Ваш чоловік подзвонив-от ці гієни і ізголяються

Скажите, какая у вас просрочка по ним?
2 мнсяца
Klyaksa, хай не спілкується, вони настирні, нічого вони йому не зроблять,сьогодні багато хто отримав такі смс,а Ваш чоловік подзвонив-от ці гієни і ізголяються
я ему сто раз говорю, полный игнор. не слышит меня, мама моя полный игнор они ей и редко звонят, пару смс и всё, а ему звонят звонилки...

Klyaksa, так,на форумі багато інформації, що приват таким промишляє,гаyно а нє банк
Klyaksa, так,на форумі багато інформації, що приват таким промишляє,гаyно а нє банк

Klyaksa, Вам треба йому донести,щоб не спілкувався, він за Ваш займ не ввдповідає

спасибо, успокоили!

мне то пофиг, я ничего платить им не буду, с 7000 уже 20 насчитали, просрочка 2 мес. а вот муж переживает.... ну приват козлы
Тут ще є одне. Алекси люблять виконавчі написи робити. Які треба оскаржувати в суді. То що приват козли. Це точно.

Тут ще є одне. Алекси люблять виконавчі написи робити. Які треба оскаржувати в суді. То що приват козли. Це точно.
да, начиталась тут за эти надписи? а если не оскаржити, то что тогда?
Klyaksa, Вам треба йому донести,щоб не спілкувався, він за Ваш займ не ввдповідає
постараюсь, но он не хочет ничего слышать, говорит что я вру...

да, начиталась тут за эти надписи? а если не оскаржити, то что тогда?
Будуть знімати по 20% кожен місяць на погашення боргу. Притому заблокують всі рахунки в банках. Якщо такі маєте і зп отримуєте на карту.

одни кредитки пустые, зп на руки
То і добре що зп на карту. А рахунки всеодно можуть заарештувати. Дорошкевич пофіг що блокувати я так поняв. Можуть ще арешт на майно накласти. Не зможете подарувати або продати. Поки напис не визнають таким що не підлягає виконанню.

То і добре що зп на карту. А рахунки всеодно можуть заарештувати. Дорошкевич пофіг що блокувати я так поняв. Можуть ще арешт на майно накласти. Не зможете подарувати або продати. Поки напис не визнають таким що не підлягає виконанню.
блин, на мне квартира((( а через сколько примерно они могут сделать надпись? они всем клепают или ?

Мне адвокат сказал что на имущество только ч/з суд могут наложить арест, а так как в суд они не подают то боятся нет чего

Klyaksa, сьогодні вже викладали ці смс,і мені прийшло, і чоловіку, і багатьом,мій чоловік нікого не покриває,чесно не платить,не треба нікому дзвонити, не звертайте уваги
А не подскажите через какое приблизительно время алексы делают надпись?

Карина999, моємо знайомому зробили через 1,5 року,він забіл, на роботу 20проц.не приходило ,але зараз читаю,вони ускорилися, вже були повідомлення що і через 4-5 місяців,в мого чоловіка 3 місяці, нічого не приходило,ніяких листів

Карина999, моємо знайомому зробили через 1,5 року,він забіл, на роботу 20проц.не приходило ,але зараз читаю,вони ускорилися, вже були повідомлення що і через 4-5 місяців,в мого чоловіка 3 місяці, нічого не приходило,ніяких листів
Вообще страх потеряли , у меня 42 дня просрочки там

у каждого по разному я так понимаю...

Карина999, ну то ще рано,моєму знайомому спочатку лист прийшов на почту і на роботу, правда,ми Кияни
Klyaksa, походу так

Назад
Угорі