АлексКредит подали в суд. Суд призначено на 23.09.24

• Автор теми Автор теми Феміда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго дня, слухання призначили на 14.10. Вже відпишусь з результатом. На даний момент , як тільки побачили , що захищаюсь з адвокатом, то знизили суму майже на 30000. Неодноразово намагались домовитись про реструктуризацію залишку, але я чекаю суду😌 Адвокат дав гарні прогнози. Тому , я б рекомендувала судитись. І обовʼязково мати адвоката для захисту, щоб не присудили все, шо там захочуть.
А у Вас в них кредит з цього року? В мене з квітня цього

Добрий день, цікава тема, нещодавно знесла виконавчий напис нотаріуса цікаво через скільки побіжать до суду? На сьогоднішній день хотіли 6 тіл.

Добрий день, цікава тема, нещодавно знесла виконавчий напис нотаріуса цікаво через скільки побіжать до суду? На сьогоднішній день хотіли 6 тіл.
Ніхто цього точно не скаже. Можливо ніхто нікуди не побіжить.

Я вас зрозуміла, ну буду надіятись, що до суду не дійде🫣

Я вас зрозуміла, ну буду надіятись, що до суду не дійде🫣
Але все ж таки потрібно бути готовим в разі чого...
В мене теж купа шараг ще з кінця 2018 початку 2019 і в суд поки що ніхто не сунеться.
Час йде. Він грає проти них.
Мав пару написів, зніс нах ще й за судзбір їх наказав.
Але в них же нема логіки. Можуть і внаглу спробувати судитись... то будем напіхувати і там.

Кредит 2018 року, напис 2020 дорошкевич, зніс з адвокатом у 2021.
Нещодавно писав їм, мовляв, давайте домовлятись, за півтіла закриваю.
Ні, ще й з претензією «оскільки через скасування виконавчого напису ваша справа у черзі на позов до суду»
Удачі їм, що сказати

Ні, ще й з претензією «оскільки через скасування виконавчого напису ваша справа у черзі на позов до суду»
Удачі їм, що сказати
Судячи з усього в них довга черга😄

Удачі їм, що сказати
Ідіоти

Як справи ващі з судом? Алекс в мене вперся, не йде ні на тіло, ні на інші умови. Боюсь, що буде суд..
Завтра засідання знову , чекали писульку з привата про зарахування коштів. Тай вже , можливо, суддя шось вирішить.

Суд програний 🌚, присудили усе, що хотіли. Повне рішення отримала 31 грудня. Просто суперський подарунок на Новий рік. Подаєм апеляцію . Хоча, я вже не так горю впевненістю, що треба було сидіти і чекати судів , адвокати все вирішать. Не факт зовсім. Адвокат у мене з форуму🙂 обирайте будь якого , контакти є у відповідних розділах.

Феміда, проигрыш в районном суде это такое. Главное, апелляцию отстоять.
В районных судах вообще не разбираются в деле, правда, за редким исключением

Повністю погоджуюсь, тому граєм далі , адвокат в мене найкращий , варто спробувати поставити тих Алексів на місце. То вже діло принципу .

Повністю погоджуюсь, тому граєм далі , адвокат в мене найкращий , варто спробувати поставити тих Алексів на місце. То вже діло принципу .
Головне щоб ви цієї думки додержувалися після апеляції.

Ну, щоб моя думка не змінилась, то це не тільки від мене залежить .

Доброго вечора.Ви все (на мою думку) вірно відписали,але є дууууже приємні виключення,коли суддя профі,та бере на себе ф-ї адвоката.
і на прочуд долі,такі випадки не поодинокі.Але погоджуюсь,це швидше виключення з правил.

Вкладення

Останнє редагування:
Чим закінчилось ? Є думки по цьому , напишіть в приватні , схожа історія

Назад
Угорі