Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ні. То лякалка. Моїх родичів так лякали за мій борг. То родичі мені істерики катали і вигнали з хати. Зараз родичі то мовчать бо ж то все лякалки і вроді зрозуміли, але то до наступної МФО, яка щось новеньке придумає
Ні. То лякалка. Моїх родичів так лякали за мій борг. То родичі мені істерики катали і вигнали з хати. Зараз родичі то мовчать бо ж то все лякалки і вроді зрозуміли, але то до наступної МФО, яка щось новеньке придумає
Не варто перейматись і очікувати чогось дійсно нового... Вони всі фактично однаково шаблонно працюють. Звідки там мізки на щось новеньке.
Взагалі від їхнього персоналу таке враження, що там освіта " три класа і два коридора".
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.