Алекс кредіт потрібно сплачувати

• Автор теми Автор теми Наталя3684.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Судова влада там все є , ви брешете, це моя думка, навіщо не знаю, ми і так всі знаємо що треба платити , питання коли і скільки, а не усі забаганки.
Я не писала, що БУЛО ЗАСІДАННЯ! Питання «де ви побачили» до Kvitka🌸 було риторичне, бо в моєму дописі ні слова про те, що засідання вже відбулося!

Дайте скрін повідомлення з дії
Ви хто, щоб я вам давала скрін зі своєї дії ?🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Я питала вашу пораду? Ні! Я питала вашу думку? Також ні! Цей допис для людей, хто можливо тільки вийшов на протерміновання, для розуміння подальшої хронології подій та факт, що ця компанія ходить до суду. Особливо мені ця інформація була б корисна з самого початку цієї історії.

Я не писала, що БУЛО ЗАСІДАННЯ! Питання «де ви побачили» до Kvitka🌸 було риторичне, бо в моєму дописі ні слова про те, що засідання вже відбулося!

Ви хто, щоб я вам давала скрін зі своєї дії ?🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Я питала вашу пораду? Ні! Я питала вашу думку? Також ні! Цей допис для людей, хто можливо тільки вийшов на протерміновання, для розуміння подальшої хронології подій та факт, що ця компанія ходить до суду. Особливо мені ця інформація була б корисна з самого цієї історії.
Та я уже знайшов всю необхідну інформацію, дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі