Альфа зробила напис (хара і пиць)

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 3K
Это как, объясните?ИП дублируют?
Было 3 ип по каждому продукту банка. Говоров сделал зведене ИП. Позов в суд по зведеному и есть ухвала по забезпеченню по зведеному. Потом говоров по двум ИП припиняэ и вот 17.05. по тем же двум по которым есть ухвала и позов в суде прилетает от Канцедала2ип

Было 3 ип по каждому продукту банка. Говоров сделал зведене ИП. Позов в суд по зведеному и есть ухвала по забезпеченню по зведеному. Потом говоров по двум ИП припиняэ и вот 17.05. по тем же двум по которым есть ухвала и позов в суде прилетает от Канцедала2ип
В мене там 2 вп окремо. Але вже читаю що , як і до чого

Тоже есть 2 кредита в Альфа, просрочки уже пол года, жду тоже ИНН. Живу за границей, каковы последствия нулевой реакции на ИНН кроме блокировки счётов?

Доброго дня. В мене теж хара і пиць
Але пише, що напис зроблено 29.04 і з цього дня по сьогодні ніяких документів не отримали. Вам надсилали?

Доброго дня. В мене теж хара і пиць
Але пише, що напис зроблено 29.04 і з цього дня по сьогодні ніяких документів не отримали. Вам надсилали?
В мене взагалі напис з березня, а в реєстрі появилася в кінці травня.
А пиць недавно прислав документи.
Більш детальну інфу по собі ви можете глянути в додатку Дія

В мене взагалі напис з березня, а в реєстрі появилася в кінці травня.
А пиць недавно прислав документи.
Більш детальну інфу по собі ви можете глянути в додатку Дія
Та то не по мені, а по чоловіку
І щось блокував чи просто висить собі та й все?

Добрый день ! Ребята , кому то известна инфо об этой крассссссавице ?*
За інформацією, наданою Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ), приватна нотаріальна діяльність Хари Наталії Станіславівни по Київському міському нотаріальному округу припинена з 15.03.2021 на підставі наказу від 15.03.2021 № 280/6.

Это было указано в ответе на жалобу от МЮСТ

Добрый день ! Ребята , кому то известна инфо об этой крассссссавице ?*
За інформацією, наданою Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ), приватна нотаріальна діяльність Хари Наталії Станіславівни по Київському міському нотаріальному округу припинена з 15.03.2021 на підставі наказу від 15.03.2021 № 280/6.

Это было указано в ответе на жалобу от МЮСТ
А що саме вас цікавить?
Харі нема. Вона повістки навіть не бере

Она мне сделала ВП ...нотаріус Приватний нотаріус КМНО Хара Н.С. - как такое может быть ? И как мне с этим быть ?

Она мне сделала ВП ...нотаріус Приватний нотаріус КМНО Хара Н.С. - как такое может быть ? И как мне с этим быть ?
Може бути.
Харя ще довго може підсирати.
Напис вам могла зробити у період до березня 2021 р, а виконавець відкрити провадження набагато пізніше.

Перевірила себе в реєстрі. Виконавче впровадження зі вчора. Рахунки зразу блокують?
Зараз переживаю трохи, але як заспркоюся, буду думати щоби через суд ці два написи по альфі знімати
У меня Хара и Юхименко. ИП пришёл через пол года просрочки, начали снимать з зп 20% потом ушла в дектрет, ничего не блокировали. В декрете год, на следующей неделе выхожу на работу, буду доплачивать.

Вікторія25, ИНН сносится элементарно. Юхименко довольно адекватный исполнитель.

У меня Хара и Юхименко. ИП пришёл через пол года просрочки, начали снимать з зп 20% потом ушла в дектрет, ничего не блокировали. В декрете год, на следующей неделе выхожу на работу, буду доплачивать.
Я по альфі зношу напис

Я по альфі зношу напис
Я по альфі зношу напис
мне пришла сумма только та, что я брала. Плюс ко всему я уже большую часть выплатила. Поэтому приняла решение добить это ИП и забыть как страшный сон. А на снос мне пришёл привет от Динеро)))

Назад
Угорі