Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
каким образом оформили?alexdebet, це якщо є просрочки. Я оформив на 2 місяці
Не стоїть .Вони підіймають відсоток по кредитному договору.В чем прикол стоит ли?
тоже думаю так, и договор то с живыми подписями , а код по смс это ни о чёмНе стоїть .Вони підіймають відсоток по кредитному договору.
Не знаю.Мій адвокат казав,що це повний розвод .тоже думаю так, и договор то с живыми подписями , а код по смс это ни о чём
Вы отправили код ,который вначале темы в скрине и всё? или слали что то дополнительно?Код по смс
Так дійсно процент не міняється,і мені сказали що платежі на червень перенесли,то хоч вже не будуть дзвониками діставати,а там буде видно.Срок действия договора увеличивается на два месяца, оплату делать в мае, процент не увеличивается
каким образом оформили договор, прислали Вам что то?І мені після багатьох дзвінків погодили.Я діставала їх кожного дня.
Я сама дзвонила,а вони присилають смс ,на яку треба відправити у відповідь код.каким образом оформили договор, прислали Вам что то?
У мене вони не одні,от від ранку сьогодні я всіх тепер дістаю,ідея банк теж погодили.Я сама дзвонила,а вони присилають смс ,на яку треба відправити у відповідь код.
А копии какие -нибудь на бумаге высылают или спрашивали -Вам выслать? Вы сами просили выслать?Я сама дзвонила,а вони присилають смс ,на яку треба відправити у відповідь код.
В смс є посилання,там умови,якщо клієнта влаштовує,то відправляєте мис з кодом.А копии какие -нибудь на бумаге высылают или спрашивали -Вам выслать? Вы сами просили выслать?
как в мфо?В смс є посилання,там умови,якщо клієнта влаштовує,то відправляєте мис з кодом.
Тут просто міняється дата в договорі,і плановий платіж відтерміновується на два місяці.У мене вже не було виходу,платежі після реструктуризації,а так хоч затихнуть трохи.Я маю ще таких не мало.как в мфо?