Альфа банк увеличивает лимит чтоб загнать в долг!!!

• Автор теми Автор теми Вавуся912
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 3K
В мене те саме, збільшується щомісяця з початком війни бо ще до того вносила платіж. Що з цим робити? Потім через суд як не збираюсь платити більше ? Чи хай на мене подають ? я вже давно кредитний ліміт переплатила, просто великий % за ліміт платила , не збираюсь більше переплачувати тим з більше самі збільшують ліміт
Не только Альфа такое практикует. Сегодня Идея также "порадовала" - увеличели лимит на 1600 и сразу все списали. Я так понимаю, это теперь будут многие банки практиковать.

Щось з цим робити? Прийдеться заплатити чи вони звернуться у суд і так менше прийдуться платити? Я вже до війни платила щомісячний платіж десь 1,5-2 роки то давно переплатила сам кредитний ліміт
А зараз виходить з війною не маю змоги те платити то вони самі начислять + кредитний ліміт і так збільшується загалом

Як юридично це правильно вирішити ? Я вже не хочу їм нічого платити хочу закрити і так переплатила, але з тим що збільшується щомісяця … з часом вони на мене в суд попадуть і чекати що вони робитимуть ? Хто що думає робити і як закрити з мінімум затрат ?

Не только Альфа такое практикует. Сегодня Идея также "порадовала" - увеличели лимит на 1600 и сразу все списали. Я так понимаю, это теперь будут многие банки практиковать.
Подтверждаю, вчера так ОТП Банк порадовал. Tarass , прокомментируйте, пожалуйста, насколько это законно? Одно дело начислять проценты, а тут они самостоятельно увеличивают тело кредита и тут же его списывают.

Подтверждаю, вчера так ОТП Банк порадовал. Tarass , прокомментируйте, пожалуйста, насколько это законно? Одно дело начислять проценты, а тут они самостоятельно увеличивают тело кредита и тут же его списывают.
Это норма для банков))
Каждое такое увеличение и списание = загон в овердрафт согласно условиям договора/правилам банка.
Законность? Сомнительная..но..надо читать услрвия договора

Назад
Угорі