Альфа банк. Сума кредиту більше 50 000

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 5K
За законом так,буде виконавчий напис,лист від виконавця..далі якщо є з чого стягувати,стягнення з рахунків,зарплатні..якщо не має з чого стягувати,то відповідно з нуля можливий лише нуль..якщо є якесь майно і не збираєтесь ніяк платити..то краще майно переписати..якось так..

Виході..в два,або платити,домовляючись з банком,або не платити взагалі,при тому бути готовими до того,що офіційного доходу та майна,не повинно бути..
Якби ж з банком домовитись по доброму,у мене теж є кредит в альфа,буває бажання зателефонувати,поговорити і домовитись,а як подумаю що вони будуть бред нести,розтрясуть всі мої нерви,будуть грубіянити,залякувати,бажання пропадає.
Ото альфа щедрі...в багатьох такі ж суми великі(
А мені дали тільки 20000 і кредитку на 6000.Рік тому.

Якби ж з банком домовитись по доброму,у мене теж є кредит в альфа,буває бажання зателефонувати,поговорити і домовитись,а як подумаю що вони будуть бред нести,розтрясуть всі мої нерви,будуть грубіянити,залякувати,бажання пропадає.

А мені дали тільки 20000 і кредитку на 6000.Рік тому.
Ну то ви щаслива людина, мені майже кожен місяць ліміт збільшували...хоча і 20 000 то не мало

Ну то ви щаслива людина, мені майже кожен місяць ліміт збільшували...хоча і 20 000 то не мало
А крім альфи ще скільки :facepalm:,подумати страшно,то стараюсь не думати

В мене альфа найбільша, решта - сємечки
Але теж мала на початках багато. То зараз з 20 займів 5 лишилося

Це серйозно чи лякають?
Чесно,вже дістали....вже й чоловікові накатали що приїдуть....той панікує, кіпішує...Боже як витримати?

Вкладення

• IMG_20201126_170455.webp
    IMG_20201126_170455.webp
    70.8 Кб · Перегляди: 81
  • IMG_20201126_170511.webp
    IMG_20201126_170511.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 79
Мне альфа вообще дали сначала 34000 нал.естествено еще карта осталась подняли лимит на 9500 потом я кредит реструкторизировала и еще добрала 26000 и снова карта на 6500. В итоге сума кредита на выплату нал 64000 плюс еще одна карта 3000. Это при зарплате 4500 пльс 3 мфо на тот момент было. Выплывает вопрос они вообще дыбилы чем они думали я буду отдавать. И щас же у банков есть полный доступ к убки и они все кредиты видят так же само как и мфо. От альфа идут звонки. смс.был один колаж в вайбер и пока все

Мне альфа вообще дали сначала 34000 нал.естествено еще карта осталась подняли лимит на 9500 потом я кредит реструкторизировала и еще добрала 26000 и снова карта на 6500. В итоге сума кредита на выплату нал 64000 плюс еще одна карта 3000. Это при зарплате 4500 пльс 3 мфо на тот момент было. Выплывает вопрос они вообще дыбилы чем они думали я буду отдавать. И щас же у банков есть полный доступ к убки и они все кредиты видят так же само как и мфо. От альфа идут звонки. смс.был один колаж в вайбер и пока все
Мне форвард дал при 25 МФО и 3 банка. При доходе 60000 за пол года. А потом вопрос почему не платите.

Много звонили, писали, угрожали что выезжают, что буду опрашивать соседей, будут анализировать и арестовывать имущество..вообщем писали много чего всё не вспомню. Звонили общались в основном вежливо, один раз позвонил на "мурке" общаться пытался, позвонила на горячую линию альфы пожаловалась на него- поизвинялись и больше этот чумоход не звонил. Платила постоянно но недостаточно для обязательного платежа, через 6 мес сделали ВН при этом карты все остались активными
Много звонили, писали, угрожали что выезжают, что буду опрашивать соседей, будут анализировать и арестовывать имущество..вообщем писали много чего всё не вспомню. Звонили общались в основном вежливо, один раз позвонил на "мурке" общаться пытался, позвонила на горячую линию альфы пожаловалась на него- поизвинялись и больше этот чумоход не звонил. Платила постоянно но недостаточно для обязательного платежа, через 6 мес сделали ВН при этом карты все остались активными
А якщо платиш.покриваєш їх проценти.але обов'язкового платежу не роблю.можуть зробити вн?

А якщо платиш.покриваєш їх проценти.але обов'язкового платежу не роблю.можуть зробити вн?
Честно незнаю, у меня проблема была в том что в июне закончился кредитный договор, и они хотели всё и сразу, всё и сразу не получили и в августе сделали ВН.
А очень интенсивный прозвон пошёл с марта месяца

Может были погашены своевременно кредиты в других банках по этому и давали Вам.

Це серйозно чи лякають?
Чесно,вже дістали....вже й чоловікові накатали що приїдуть....той панікує, кіпішує...Боже як витримати?

Та то вообще - поржать и забыть ?

Никому никакой банк и никакие каллы запрет на выезд за границу по украинскому законодательству не поставят вообще никак. Это может сделать только суд по представлению исполнителя (то есть, когда уже есть исполнительное производство).

По кожному 3 платежі зроблено...там реструктризація по тих всіх кредитах. Але і це не підйомно

Залишок десь до 90 000. Там мало що зараховує на тіло...
В мене по ним така сама ситуація як і у вас, 3 реструктуризованих кредита, оплачую по рестр. більше пів року, але реально вже не можу.В цьому місяці прийняла рішення оплачувати тільки 1, а інші 2 не оплачувати.Такий гембель ця реструктуризація. Буду писати на низ до нбу, хай перевірять, реструктуризація від альфи це не полегшення виплата, а ще гірший гембель

В мене по ним така сама ситуація як і у вас, 3 реструктуризованих кредита, оплачую по рестр. більше пів року, але реально вже не можу.В цьому місяці прийняла рішення оплачувати тільки 1, а інші 2 не оплачувати.Такий гембель ця реструктуризація. Буду писати на низ до нбу, хай перевірять, реструктуризація від альфи це не полегшення виплата, а ще гірший гембель
Погоджуюся з вами. Там по графіку виходить що платіж в районі 2000, з яких гривень 200 тільки на тіло зараховує

Аа
у меня чуть больше 100-110,просрочка 3 месяца.Пока тишина.

у меня чуть больше 100-110,просрочка 3 месяца.Пока тишина.
А меня начали "кошмарить "через 3 дня после просрочки платежа.
Где то через месяц, отдали Укрборгу на прозвон. В декабре год. На карте 20000,набежало больше 40000. Раза три грозились приехать. Вот опять жду 18 ноября гостей. Достали соседку. На звонки, полный мороз. Картрчку кинул в старый телефон. Иногла-включаю, читаю, улыбаюсь и живу дальше. В списке 13 ВФО, ПУМБ три кредита, Альфа, Укрсиб. Везде почти год просрочки. Думал, крышу сорвёт, нашёл этот форум, прочитал, попустило!!!!
Отдадут на прозвон шарашкиным конторам (дельта м, укрборг, кредитэкспрес и др), они будут наяривать, грозить блокировкой карт и т. д. Когда одни каллы не справятся с поставленной задачей, передадут другим, потом влепят ИН(может быть). Так что блокировка неизвестных номеров, а самое главное терпения всё это пережить.
А в УБКИ они вносят данные? Проверила сегодня свою историю -есть от Привата, Пумба ,а от Альфа почемуто только старый закрытый в 2017

Останнє редагування:
Аа

А меня начали "кошмарить "через 3 дня после просрочки платежа.

А в УБКИ они вносят данные? Проверила сегодня свою историю -есть от Привата, Пумба ,а от Альфа почемуто только старый закрытый в 2017
Вони вносять в МБКІ та ПВБКІ. В мене туди внесли вже реструктуризовані кредитт

Назад
Угорі