Crypsee Активизувались крипсі через великий проміжок часу. Як себе поводити?

• Автор теми Автор теми МаріяStanislav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 95

МаріяStanislav

Перевірений
Дописи
447
Реакції
221
Бали
343
МаріяStanislav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я в них не брала нічого, але маю проблеми з іншими 5 мфо, і банками. Вони звонили, але родичам, що я взяла кредит місяця два тому. Потім зникли. То слали візьми кредит, то слали візьми кешбек, то акції якісь. Сьогодні почали писати в грубий формі з іноземного номеру телефона в вайбер. Я заблокувала. Вони почали писати мамі вона почала щось виясняти, питати, і тут прикол - вони кинули моє фото, але паспорт був заблюрений - а от прикол - вони думають що я працюю в управлінні соц захисту (в мене взагалі мед освіта, і Слава Богу, я отримую зп готівкою, і банк не може злити де я працюю). І погрожуючи розсилати мої фото якомусь управлінні соц захисту. А найбільший прикол - що я фотку впізнала - я цю флтку 100% відсилала чи то тенго чи то панго. Причому панго я закрила, а в танго величезне протермінування. Так я навіть в їх особистий кабінет заходити не хочу, данні вводити, щоб там щось перевіряти. Бо наскільки я пам'ятаю я реєструвалась дуже давно в якомусь крипто, потім прочитала про них на форумі, і навіть не подавала заявку.

Отэтоприкол :)
Ну так если не брали ничего, то чего переживать? Может таки панго звонят, а не криспи?

Отэтоприкол :)
Ну так если не брали ничего, то чего переживать? Может таки панго звонят, а не криспи?
Нет, я закрыла панго. Но я действительно регистровалась в крипси это точно. Но именно от займа я отказалась. И панго не шлёт всем кого найдут фото с паспортом. А эти шлют. Только я помню, что регистрацию в крипси я проходила, когда была на улице, а именно это фото с дома. И я их слала другим мфо. Кстати, это был или май или лето. А сколько они будут кошмарить? Я как-то даже удивилась, что они сейчас активизировались. Регистрацию я проходила точно или в мае или в июне. Они слали только супер акции и прочее. А это начали какой-то треш.

Останнє редагування:
тогда может кто то вместо Вас оформил? Стоит проверить

Назад
Угорі