Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
мені пропонували тільки списання до 70%Кому предлагали заморозить сумму , а остальные 50% оплатить одним платежом
70% от всей той суммы что они Вам насчитали?мені пропонували тільки списання до 70%
ага тіло 1199 наразували 9+70% от всей той суммы что они Вам насчитали?
В мене тило 4200 нарахували до 38.теж пропонували 70процентив списатьага тіло 1199 наразували 9+
почекаю, може тіло запропонуютьВ мене тило 4200 нарахували до 38.теж пропонували 70процентив списать
Я теж почекаю бо пролонгациями два тила оплатилапочекаю, може тіло запропонують
я взагалі не пролонгувалаЯ теж почекаю бо пролонгациями два тила оплатила
А я таке дурне краще дитям виддала в мене 16шт пролонгованих.и незнаю що робитья взагалі не пролонгувала
прийшла відповідь від нацкому що є нарушення в договоріА я таке дурне краще дитям виддала в мене 16шт пролонгованих.и незнаю що робить
Вид нацкому толку нуль им закон не писанприйшла відповідь від нацкому що є нарушення в договорі
так а толку нема) чекайте на сайті, але там нічого немаєВид нацкому толку нуль им закон не писан
Они мне не списать предлагатьют, а оплатить 50 %сразу,а остальные 50 реструктарищацию сделать.Бред какой то.В мене тило 4200 нарахували до 38.теж пропонували 70процентив списать
А мени два дни акция 70 проц.списують а все опл.нехай лисом гуляютьОни мне не списать предлагатьют, а оплатить 50 %сразу,а остальные 50 реструктарищацию сделать.Бред какой то.