CreditKasa Акційна пропозиція

• Автор теми Автор теми kr08080110
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 721

kr08080110

Читач
Дописи
9
Реакції
11
Бали
3
kr08080110 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір. Зайшла у кабінет, а тут така пропозиція. Чи можливо такє списання і як гадаєте можна сплачувати?
Тіло було 8800 грн. Прострочення з червня місяца, вже була така пропозиція, але коштів не було і не сплатила, закінчилась 31.01 і тут сьогодні заходжу і знову.

Вкладення

• 5F590A1A-7CB8-4FAC-8656-0CCE3284086A.webp
    5F590A1A-7CB8-4FAC-8656-0CCE3284086A.webp
    209.5 Кб · Перегляди: 320
Добрий вечір. Зайшла у кабінет, а тут така пропозиція. Чи можливо такє списання і як гадаєте можна сплачувати?
Тіло було 8800 грн. Прострочення з червня місяца, вже була така пропозиція, але коштів не було і не сплатила, закінчилась 31.01 і тут сьогодні заходжу і знову.
Гарантійного листа немає там ще?

На меньшу сумму ніяк не ідуть, хвилююсь що якщо буду надалі ігнорувати - можливе і подання до суду.
Якщо є кошти, і дадуть гарантійний лист, то мабуть, платіть.

А ще маєте позики, чи лиш кредит касу?

Ні, це все що є в кабінеті.
Платити все одно потрібно, а якщо це дійсне такє списання, то це значно краще.
Напишіть їм та уточніть, що б не було непорозумінь 👍

Подивилась у себе, немає мені нічого, ех 😁

Напишіть їм та уточніть, що б не було непорозумінь 👍

Подивилась у себе, немає мені нічого, ех 😁
Вибачте за питання, у вас також по кассі прострочення? Довге?

Якщо є кошти, і дадуть гарантійний лист, то мабуть, платіть.

А ще маєте позики, чи лиш кредит касу?
Краще би була одна касса 😅
Влізла так влізла, що аж таких як касса ще штук 15, радує тільки те що суми значно меньші)

Вибачте за питання, у вас також по кассі прострочення? Довге?
Ага, НаВсе, 2 місяця. Бачу що для пропозиції нормальної мало часу минуло 🫣 Або я пропустила щось 🥹
А накрутили вже 14 тис.зверху «тіла» 👀

Я на подобі такого, що в кабінеті була пропозиція створював тему.В кабінеті було вказано внести суму(не помню скільки).Точно знаю , що не багато і залишок буде списано.Довго вагався.Проплатив.Кредит було закрито і в УБКі також.Гарантійку в них не просив.Тільки роздрукував квитанцію.

Останнє редагування:
Я на подобі такого, що в кабінеті була пропозиція створював тему.В кабінеті було вказано внести суму(не помню скільки).Точно знаю , що не багато і залишок буде списано.Довго вагався.Проплатив.Кредит було закрито і в УБКі також.Гарантійку в них не просив.Тільки роздрукував квитанцію.
Гадаєте що закриють при оплаті, якщо така пропозиція?

Думаю,що закриють.В Вас там внизу скріна написано,що в разі сплати мінімальної Суми, залишок буде списано.Робіть всі скріни.Я ще й відео знімав,для себе, куди заходив і як платив.Відразу як сплатив, на емейл прийшов від них лист,що кредит закрито і смс.

Напишіть на пошту за гарантійний лист. Потім коли його відправлять вам, платіть як вам зручно, але я особисто через реквізити платила щоб був доказ оплати.

Думаю,що закриють.В Вас там внизу скріна написано,що в разі сплати мінімальної Суми, залишок буде списано.Робіть всі скріни.Я ще й відео знімав,для себе, куди заходив і як платив.Відразу як сплатив, на емейл прийшов від них лист,що кредит закрито і смс.

Вкладення

• IMG-70034302193319767d5d8c111057bb7c-V.webp
    IMG-70034302193319767d5d8c111057bb7c-V.webp
    56.3 Кб · Перегляди: 282
Назад
Угорі