maxxxxshl
Форумчанин
- Дописи
- 20
- Реакції
- 1
- Бали
- 3560
maxxxxshl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені вчора здається їхні звонарі прислали на мило за 30%Добрий день! Таке вчора прийшло на електронку. Пропонують закрити, хоча вже майже два роки в мене відкрите провадження і рахунки заблоковані. Як на таке реагувати, чи дійсно можуть закрити, чи ні.
Так це вже після суду, коли побачили, що нема чого взяти в людини)Ого , то вони все ж таки можуть пропонувати акційні пропозиції! Я думав тільки погрожувати , та стимулювати одне одному простату![]()
Та да .... Оце такі вперті , зі всіма можна домовитись , кредит 7 за тіло закрив , кредит + пропонує вже тіло , кача гроші тіло вже з гарантійкою закрив , таліон акції пропонує ! А ці додіки ні в яку , і здається вже стали в судах частіше програвати , вже потрібно було задуматись але ж ні ! Ох з ними проблем буде , чує моя дупаТак це вже після суду, коли побачили, що нема чого взяти в людини)
А в вас офіційний дохід? Є майно?Та да .... Оце такі вперті , зі всіма можна домовитись , кредит 7 за тіло закрив , кредит + пропонує вже тіло , кача гроші тіло вже з гарантійкою закрив , таліон акції пропонує ! А ці додіки ні в яку , і здається вже стали в судах частіше програвати , вже потрібно було задуматись але ж ні ! Ох з ними проблем буде , чує моя дупа![]()
Мне прислали что я им должна заплатить 17 тыс, но они щедрые и закроют за 8 тыс., тело 10 тыс, гуляют))Мені вчора здається їхні звонарі прислали на мило за 30%
Протермінування 5 років))
І офіційний дохід і майно є)А в вас офіційний дохід? Є майно?
А чому вони просто з доходу не брали, якщо є ВП?І офіційний дохід і майно є)
Я і не казав що в мене є ВП)А чому вони просто з доходу не брали, якщо є ВП?
Ви мабуть перепутали , так як адресовано було це іншій людині , я трішки рішив влізти в вашу розмовуЯ і не казав що в мене є ВП)
Точно, вибачаюсь, я чомусь думав, що ви автор. Ще раз прошу пробачення)Я і не казав що в мене є ВП)
Ви мабуть перепутали , так як адресовано було це іншій людині , я трішки рішив влізти в вашу розмову![]()
Вам періодично цю акцію пропонували чи вже перед закінченням договору?в мене рік була акція 27500 грн з тіла 11000 грн, на менше ніяк не погоджувались. Закрив за 27500 бо відсотки там 100к +. Від суда подалі, бо дивлюсь судові рішення по них, так не дуже.
починаючи від 3 місяців постійно була.Вам періодично цю акцію пропонували чи вже перед закінченням договору?