Акція від Сенс Банк (прощення 50%)

А вы сами пошли в налоговую или вам прислали письмо,что у вас долг?Просто я к тому,что мне так калы одни простили долг,бумажку подписал,прошло вот 2 года и тишина.На сайте налоговой долгов не показывает ??
Мені прийшов лист з налогої....Що мені треба з'явитися в налогову для подання декларації.Я подала онлайн декларацію і оплатила вже військовий збір,з понеділка оплачу податок на доходи...

Коли закон впровадили не скажу. Це акція від банків і мфо. Коли пропонують закрити борг зі списанням усіх нарахувань при певному відсотку від тіла кредиту. Це Вам іде як дохід. Потім від прощеної суми боргу потрібно оплатити в податкову 18% ндс і 1,5% військовий збір.
точнее - від прощеної частини тіла суми боргу

Доброго дня. Маю кредитну карту в Сенсі, сьогодні в додатку побачив акцію прощення 50%, від нарахованої суми.... От тільки хочуть всю цю частину одним платежем (якщо кредитна картка, якщо кредит то я так розумію можлива сплата частинами). Можливо хто має також саму "беду" то буде цікаво!
Привіт. А чи дає цей банк кредитку з кредитним лімітом якщо поганна кі???

Мені пропозиція прийшла від калов ще в березні за 10% від тіла кредиту, думала як завжди якийсь лохотрон. Звернулась у банки, ті сказали все вирішувать через калеХторів. Гарантійку не давали, але почитала на форумі що так закривали і все ок. Ризикнула, оплатила. В квітні прийшов лист від Сенса, що борг анульовано. В першому кварталі 2024 р. потрібно буде оплатити 18 ℅ ндс і 1,5% військовий збір. Мене сума влаштувала. Мінус одна помойка:diska4:

Нарешті я знайшла щось схоже ,мені вчора запропонували 10% від суми ,+ 18%і 1,5% збір ,також оплатити в налогову ,а також оплатити послуги виконавчого нотаріуса у якого вже вкусить виконавче ,але мені здалось що то лохотрон якийсь .
А зараз я бачу що можливо і є сенс згодитись ?що ви скажете ?
Сума в виконавчому 32000
А сума для погашення через чию акцію 16000

Нарешті я знайшла щось схоже ,мені вчора запропонували 10% від суми ,+ 18%і 1,5% збір ,також оплатити в налогову ,а також оплатити послуги виконавчого нотаріуса у якого вже вкусить виконавче ,але мені здалось що то лохотрон якийсь .
А зараз я бачу що можливо і є сенс згодитись ?що ви скажете ?
Сума в виконавчому 32000
А сума для погашення через чию акцію 16000
16000 через акцію??? Це щось дуже багато, виходить 50%! Може 1600грн?

16000 через акцію??? Це щось дуже багато, виходить 50%! Може 1600грн?
В мене виконавче висить на 32000 але в банку вже нараховано 46000
10% це мені треба завтра 4600 грн заплатити в банк .
А потім збір в податкову і + мені треба оплатити послуги виконавчого ??

В мене виконавче висить на 32000 але в банку вже нараховано 46000
10% це мені треба завтра 4600 грн заплатити в банк .
А потім збір в податкову і + мені треба оплатити послуги виконавчого ??
В мене виконавче на 24к. Банк з понтом списав штрафи і пені, і залишилося тіло кредиту 18к. От я заплатила 10% від цієї суми. А виконавець ска повна знову заблочив нову карту. І хоче з мене 3200грн. своєї винагороди. Хай гуляє лісом! От з ним я ніяк не можу домовитися на закриття виконавчого.

В мене виконавче на 24к. Банк з понтом списав штрафи і пені, і залишилося тіло кредиту 18к. От я заплатила 10% від цієї суми. А виконавець ска повна знову заблочив нову карту. І хоче з мене 3200грн. своєї винагороди. Хай гуляє лісом! От з ним я ніяк не можу домовитися на закриття виконавчого.
Ну мене одразу попередили що треба буде самому сплачувати виконавцю ,я порахувала що навіть так я багато виграю ,так як мені всеодно потрібно його закрити ,я 4 роки морозилась ,а тепер треба подати авто ,так я хвилююсь що коли піду знімати його з реестраціі ,мені прилетить арешт ,
Я якщо чесно взагалі не повірила що таке списання може бути ,ніколи цього не робила .
Так ви вже податок сплатили також ?
І все добре списалось ?окрім звичайно виконавця )

Ну мене одразу попередили що треба буде самому сплачувати виконавцю ,я порахувала що навіть так я багато виграю ,так як мені всеодно потрібно його закрити ,я 4 роки морозилась ,а тепер треба подати авто ,так я хвилююсь що коли піду знімати його з реестраціі ,мені прилетить арешт ,
Я якщо чесно взагалі не повірила що таке списання може бути ,ніколи цього не робила .
Так ви вже податок сплатили також ?
І все добре списалось ?окрім звичайно виконавця )
Податок я буду оплачувати в наступному році, так як сплачувала по цій акції в першому кварталі 2023.
А з акцією банк реально не кидає. Мені прийшов лист, що борг анульовано в травні. На днях думаю зайду в банк і перевірю. Так дійсно підтвердили, що мій кредит закритий. Маленька, але перемога:preved:

Податок я буду оплачувати в наступному році, так як сплачувала по цій акції в першому кварталі 2023.
А з акцією банк реально не кидає. Мені прийшов лист, що борг анульовано в травні. На днях думаю зайду в банк і перевірю. Так дійсно підтвердили, що мій кредит закритий. Маленька, але перемога:preved:
Ну тоді круто ,поздоровляю вас )я також надіюсь що все буде добре .
Тобто я так розумію завтра я оплачую ,і через місяць десь борг списується ?

Вони закривають борги в наступному кварталі. Так мені пояснювали.
А Вам взагалі цю акцію запропонував сам банк чи калеХтори?

Вони закривають борги в наступному кварталі. Так мені пояснювали.

А Вам взагалі цю акцію запропонував сам банк чи калеХтори?
Ну все .
Я оплатила .
Сказали протягом 10 днів чекати повідомлення що акція спрацювала і частину боргу мені простять )
Ось тільки питання залишилось з виконавцем ,платити йому не дуже хочеться,так як це було домовлення з самим банком а не з нею ,тепер ось думаю як його вирішити ,оплатити чи як ?
Так реально ,за що ?за те що банк сам вирішив питання ?чи як ,ох вони приватні виконавці охіревші

Ось тільки питання залишилось з виконавцем ,платити йому не дуже хочеться,так як це було домовлення з самим банком а не з нею ,тепер ось думаю як його вирішити ,оплатити чи як
А багато у Вас хоче виконавець?
Ну все .
Я оплатила .
Сказали протягом 10 днів чекати повідомлення що акція спрацювала і частину боргу мені простять )
Ось тільки питання залишилось з виконавцем ,платити йому не дуже хочеться,так як це було домовлення з самим банком а не з нею ,тепер ось думаю як його вирішити ,оплатити чи як ?

Так реально ,за що ?за те що банк сам вирішив питання ?чи як ,ох вони приватні виконавці охіревші
От і я не хочу цій шавці платити. Тим паче як воно себе поводить, то шкода навіть 100грн платить. А домовитися з ним дуже важко. Реально себе веде як цар. А сроки на знесення вн я уже пропустила. От зараз і думаю як це питання вирішити.

А багато у Вас хоче виконавець?

От і я не хочу цій шавці платити. Тим паче як воно себе поводить, то шкода навіть 100грн платить. А домовитися з ним дуже важко. Реально себе веде як цар. А сроки на знесення вн я уже пропустила. От зараз і думаю як це питання вирішити.
ну не багато не мало 3200 буде .

У меня похожая ситуация.
Сэнсбанк влепил ИНН , открыл ИП, а сейчас через кредитэкспоесс предлагают сладкую акцию. С 42000 грн долга оплатить только 3600 грн и остальной долг будет прощён. (ИНН сейчас в процессе сноса).
Гарантийку прошу, говорят зайдите в приложение, там акция есть. Но в приложение не могу зайти.
Если пришлют гарантийку, планирую закрыть по списанию.
Затем после отмены ИНН вернуть деньги, которые сняли по ИП.
Что посоветуете в данной ситуации?

Сейчас есть подобная акция в приложении, но уже растянутая во времени. От полугода до двух лет.

Назад
Угорі