АФК пишуть смс усім знайомим

• Автор теми Автор теми Анжела бра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 6K
Если давали доступ к телефонной книге, то от туда
Отож ,ні одне із МФО не ставив на телефон ,і не дозволяв доступу до тел .,книги .Знав мабуть що так закінчиться ,ця історія розвитку 🤣
Телефонують настільки малознайомим, що у мене навіть контактів у тел.книзі нема
А ,не треба було давати доступ до книги ,на телефоні ,і не ставити їхні застосунки ,но то таке .Витримки Вам ,всіх в блок

Отож ,ні одне із МФО не ставив на телефон ,і не дозволяв доступу до тел .,книги .Знав мабуть що так закінчиться ,ця історія розвитку 🤣

А ,не треба було давати доступ до книги ,на телефоні ,і не ставити їхні застосунки ,но то таке .Витримки Вам ,всіх в блок
Я свои вообще оформляла через ноут. К моей тел книге они не добрались. Зато решили доставать незнакомых мне людей

Я свои вообще оформляла через ноут. К моей тел книге они не добрались. Зато решили доставать незнакомых мне людей
Ну в мене теж дістали пару людей ,зовсім не пов'язаних зі мною ,викрутився - сказав що ахфіристи ,не розмовляйте ,всіх в блок

Ну в мене теж дістали пару людей ,зовсім не пов'язаних зі мною ,викрутився - сказав що ахфіристи ,не розмовляйте ,всіх в блок
Я також сказала що це аферисти, але що саме цікаве до моїх батьків не телефонували і нічого не писали, в подруг питала також нічого не писали і не телефонували..

видимо мені дуже пощастило з АФК в перший день домовився одразу на тіло, щей почекали до моменту зп , дзвінків не було нікому

За тело это и правда хорошее предложение
Саме цікаве , що самі написали пропозицію, я думав з ними буде мороки , добре , що були кошти , зараз кредитпромінвест мариную😂 запропонували 2 тіла , заманливо так ….

Назад
Угорі