АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
Доброї ночі. Сьогодні АФК надіслали смс. Що продають борг новому кредитору. Терміново сплатити. При чому сума вже стала 69 з копійками. Накрутили, зрозуміло, бо тіло 16 вроді(десь писала в блокнот собі, аби не забути). Цікаво, кому? Не знайшла інформації, що вони продають далі. Але як то кажуть- вже побачу кому))) до речі, є Євген з яким я у протермвнування разом вийшла. Як справи у Вас? Напишіть))

Доброї ночі. Сьогодні АФК надіслали смс. Що продають борг новому кредитору. Терміново сплатити. При чому сума вже стала 69 з копійками. Накрутили, зрозуміло, бо тіло 16 вроді(десь писала в блокнот собі, аби не забути). Цікаво, кому? Не знайшла інформації, що вони продають далі. Але як то кажуть- вже побачу кому))) до речі, є Євген з яким я у протермвнування разом вийшла. Як справи у Вас? Напишіть))
Мені також сьогодні таке прислали смс. Про оплату пів тіла або ж продають

Ну виходячи з логіки, то якщо зочуть продати про це не повідомляють. Як то робить майкредіт. Але можуть і продати

АФК 18.10 прислали смс " Готуємо план заходів для стягнення боргу", а сьогодні інше " Плануємо примусове стягнення заборгованості".
Як вони себе ведуть, хтьо з ними мав справу?
Протермінування було десь рік з хвостиком. Надходили різні повідомлення,дуже морили дзвінками. І через певний час прийшло смс оплатити частину суму позики. Ок. Подзонила,узгодили і оплатила. Вийшла оплата пів тіла з 13200 оплатила 6600. Це манівео. Прислали довідку про закриття,подзвонили і подякували,що закрила кредит. Ну просто няшки коли їх максимально ігнориш більше року))). Все буде ок🤘

Протермінування було десь рік з хвостиком. Надходили різні повідомлення,дуже морили дзвінками. І через певний час прийшло смс оплатити суму позики. Ок. Под
Мені сьогодні запропонували закрити за 18000 замість 28000. буду чекати тіла 10000. а може й меньше)
Полюбому запропонують

АФК мні такі теж надсилали, потім прийшло смс про лояльні умови, як переключили на оператора у особистому чаті спочатку почали за всю суму писати, я перепитала де лояльні умови? за висновком домовилась за тіло + 1000 грн за 2 платежі закрила. одразу надали довідку.

АФК мні такі теж надсилали, потім прийшло смс про лояльні умови, як переключили на оператора у особистому чаті спочатку почали за всю суму писати, я перепитала де лояльні умови? за висновком домовилась за тіло + 1000 грн за 2 платежі закрила. одразу надали довідку.
Они всем такое шлют, а сколько у вас была просрочка на момент когда шарага на такие условия согласилась?

мне прислали лояльные условия)) с 7тыс предлагают 15600 заплатить, насчитано было уже около 18тыс. Лимон продал афк
Та ну это ещё не очень то и лояльные 2 с лишним тела это ещё дофига ждите могут и на меньшее согласится

потом начали смс всем слать
С этим к сожалению особо ничего сделать нельзя чисто теоретически может помочь жалобу в НБУ но скорее всего от нее там просто отмахнутся

Погрожують подачею в суд. Може АФК подати дійсно до суду? Протермінування пів року, тіло десь 19000.

Вкладення

• Screenshot_2024-09-10-16-29-03-690_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2024-09-10-16-29-03-690_com.google.android.gm.webp
    178.1 Кб · Перегляди: 123
Може АФК подати дійсно до суду?
Звісно що може, як і будь яка інша шарага.
Проте їх там не бачили ніби то досі...
Ви і самі на сайті "Судова влада" можете дивитися чи ходять ті чи інші шараги в суд, це не важко.
У даному випадку немає інформації ні по тов "афк" ні по "агенція фінансового контролю".
Хоча це ні про що не говорить про подальше... їхні "папєрєднікі" (таліон,манівео і онлайнфінанс яким перепродавали раніше) бігали по судам в свій час.

Доброго дня! І мені сьогодні такий лист прийшов на емейл.
Звичайна лякалка мені теж прийшла , в певних кругах людей це добрий знак можливо скоро буде пропозиція за тіло або й пів тіла . Відкладіть грошенят та чекайте на лояльну пропозицію )

Звичайна лякалка мені теж прийшла , в певних кругах людей це добрий знак можливо скоро буде пропозиція за тіло або й пів тіла . Відкладіть грошенят та чекайте на лояльну пропозицію )
Тижні 1.5 назад пропонували закрити за 25000 одним платежем і день в день. В мене звісно таких коштів не було. Да і хотілось би пів тіла, або хоча б тіло. Ну буду чекати, побачимо.

Тижні 1.5 назад пропонували закрити за 25000 одним платежем і день в день. В мене звісно таких коштів не було. Да і хотілось би пів тіла, або хоча б тіло. Ну буду чекати, побачимо.
У мене тіло теж 25000 але на початку просрочок я його скоротив до 23000 з урахуванням відсотків , тому чисто принципово більше за 23000 нічого не віддам )

Та ні напугать то не налякають. я на днях повідправляв повідомлення за притягнення до відповідальності за дзвінки третім особам)
Їм на це байдуже, вони телефонують всим кого знайдуть.

Назад
Угорі