АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K

KSI1979

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
19
Бали
283
KSI1979 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
АФК 18.10 прислали смс " Готуємо план заходів для стягнення боргу", а сьогодні інше " Плануємо примусове стягнення заборгованості".
Як вони себе ведуть, хтьо з ними мав справу?

АФК 18.10 прислали смс " Готуємо план заходів для стягнення боргу", а сьогодні інше " Плануємо примусове стягнення заборгованості".
Як вони себе ведуть, хтьо з ними мав справу?
Готуємо план заходів для стягнення боргу
Так зачем писать об этом? Напугать?)))
Пусть себе там что угодно готовят)

Так зачем писать об этом? Напугать?)))
Пусть себе там что угодно готовят)
Та ні напугать то не налякають. я на днях повідправляв повідомлення за притягнення до відповідальності за дзвінки третім особам)

На емейл АФК-Таліон прислали гарантійний на половину тіла,але виплачую інший і як на зло 11000 нема їм закрити..печалька((

Мені сьогодні запропонували закрити за 18000 замість 28000. буду чекати тіла 10000. а може й меньше)

Мені подобається план заходів АФК. Сьогодні прислали повідомлення"Добрий день, ##########, мене звуть Ірина, ID 1035, «ТОВ «АГЕНЦІЯ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ», що діє в інтересах ТОВ «Таліон Плюс», сума Вашого боргу по кредиту, який було взято в ТОВ «Манівео Швидка Фінансова Допомога» на сьогодні 30 581,82 грн., рекомендуємо вирішити питання в добровільному порядку. Пропонуємо вихід, Вам надавали ОСТАННЮ можливість сплатити ЛИШЕ 16 714,00 ТІЛЬКИ СЬОГОДНІ, залишок боргу буде списано и питання закрито. Відсутність оплати, буде розцінюватись як ухиляння від виконання зобов’язань по кредиту. АФК 0800213139

Вкладення

І як це використати, бо АФК кожного дня шлють смс рідним (я ніде їх не вказував)

це до юриста він напише скаргу
А навіщо юрист?
Рідні відправляють скарги в НБУ з цими смсками в купі і пишуть, що ніякої згоди не давали на таке.
Пару скарг і канторку легенько нагибають раком.
Тут юрист не потрібен від слова зовсім.

"Чісто поржать" 😅

Screenshot_20231129_094243_Gallery.webp

Назад
Угорі