Рабочий
Форумчанин
- Дописи
- 33
- Реакції
- 6
- Бали
- 283
Рабочий не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ще лякалок.Чего ждать?
Ні, не варто. Шукати... вони є на форумі і в кожного здоровенний кейс з такими справами.Стоит уже искать юристов
Сильно. СпасибоЗвичайна розсилка , мені теж прийшла ) не переймайтесь . Багато форумчан в певні періоди писали про схожі письма на почті , проте через декілька місяців казали що пропонували їм закрити за тіло а то і за пів . Жодна компанія не буде повідомляти про суд , тим паче зверніть увагу що там написано ! Я про місто ахахаха сам проживаю в черкаській області а там написано Чернігів) я думаю якщо вже дійсно б подавали то місто було б вказано правильно ) лякалка не інакше ! На майбутнє , якщо вже дійсно буде суд то документи прийдуть вам на почту , буде сповіщення в дію і в єсуд якщо у вас він встановлений . Тож не хвилюйтесь це просто звичайна лякалка ! Повірте моєму досвіду , у мене вже три суда в данний момент )
мне тож самое прислали заказным и на емейл) уже подают ?Ще лякалок.
Ні, не варто. Шукати... вони є на форумі і в кожного здоровенний кейс з такими справами.
Але вони вам на даному етапі не потрібні від слова зовсім.
Наші юристи не займаються "смсками")
Всё тоже самое прислали, даже не знаю и что делать, присылают там где я прописан тем более и они тамДобрый день. Только что осчастливили письмом с такими заголовками. Чего ждать? Стоит уже искать юристов или пугают?
Добрий вечер, мне тоже сегодня пришло то же самое ,и , даже срок на оплату такой же -22.09.24, вот думаю- вступить с ними в какой-то диалог, или не реагировать и ждать предложенийДобрый день. Только что осчастливили письмом с такими заголовками. Чего ждать? Стоит уже искать юристов или пугают?
мені теж вже пропонують закрити за тіло. Але всеодно коштів немає. Тож нехай ще чекають.Звичайна розсилка , мені теж прийшла ) не переймайтесь . Багато форумчан в певні періоди писали про схожі письма на почті , проте через декілька місяців казали що пропонували їм закрити за тіло а то і за пів . Жодна компанія не буде повідомляти про суд , тим паче зверніть увагу що там написано ! Я про місто ахахаха сам проживаю в черкаській області а там написано Чернігів) я думаю якщо вже дійсно б подавали то місто було б вказано правильно ) лякалка не інакше ! На майбутнє , якщо вже дійсно буде суд то документи прийдуть вам на почту , буде сповіщення в дію і в єсуд якщо у вас він встановлений . Тож не хвилюйтесь це просто звичайна лякалка ! Повірте моєму досвіду , у мене вже три суда в данний момент )
Кто-то писал что они даже пол тела предлагалимені теж вже пропонують закрити за тіло. Але всеодно коштів немає. Тож нехай ще чекають.![]()
Я закрывал за пол тела в июне после года прострочкиКто-то писал что они даже пол тела предлагали![]()
Здравствуйте у меня подобная ситуация. Можно ли с вами как то связатся чтобы обсудить.Звичайна розсилка , мені теж прийшла ) не переймайтесь . Багато форумчан в певні періоди писали про схожі письма на почті , проте через декілька місяців казали що пропонували їм закрити за тіло а то і за пів . Жодна компанія не буде повідомляти про суд , тим паче зверніть увагу що там написано ! Я про місто ахахаха сам проживаю в черкаській області а там написано Чернігів) я думаю якщо вже дійсно б подавали то місто було б вказано правильно ) лякалка не інакше ! На майбутнє , якщо вже дійсно буде суд то документи прийдуть вам на почту , буде сповіщення в дію і в єсуд якщо у вас він встановлений . Тож не хвилюйтесь це просто звичайна лякалка ! Повірте моєму досвіду , у мене вже три суда в данний момент )
така сама двіжуха, але в стилі таліону, на 3 дні, було б довше - закрив)Друзі оновлення по АФК , запропонували пів тіла до 6.10 ) дочекався ахахаха . Звісно я буду користуватися пропозицією , десь нарию кошти та закрию !
Довго чекали такої пропозиції?Друзі дуже дякую за підтримку , здихався я АФК закривши за пів тіла , по факту залишилось 3 позики по 7тис 2тис та 11тис і три суда , фінал вже близько ))
Тут можно гадать долго, но что у них в головах, только им известно. Может просто пугают.Хоквуд, мені сьогодні написали, якщо не проплачу до кінця дня, то вони передадуть в суд. Сума до закриття 6189.97. Це просто кінець звітного періоду чи реально подадуть?
Десь півтора року )Довго чекали такої пропозиції?