Адвокати не беруться за справи,де фігурує Укркредитфінанс?

• Автор теми Автор теми Very well
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Скажіть будь ласка, хто знає, суд по укркредитфінанс був 11 квітня, до того переносився разів 5, але рішення ще немає🤷‍♀️, з чим пов'язано, чи є якийсь термін ? І взагалі якщо відкривають вп, то через місяць після рішення суду, чи після того як я отримаю це рішення?щось нічого не ясно

Скажіть будь ласка, хто знає, суд по укркредитфінанс був 11 квітня, до того переносився разів 5, але рішення ще немає🤷‍♀️, з чим пов'язано, чи є якийсь термін ?
Звідки знаєте що відбувся а не перенесли знову?
І взагалі якщо відкривають вп, то через місяць після рішення суду, чи після того як я отримаю це рішення?щось нічого не ясно
1713871893162.webp

Бо мені смс в той самий день про перенесення в дії світилася, і по б.п був 12 то рішення вже є, а тут тишина
Наберите приемную судьи, узнайте. Может не загрузили еще.

Бо мені смс в той самий день про перенесення в дії світилася, і по б.п був 12 то рішення вже є, а тут тишина
В мене по різних судах різні терміни рішень/ухвал були. Могло бути і вечором того ж дня, а могло і через тиждень
з'явитись... при тому що суд один і той самий. Мабуть від завантужуваності помічників судді залежить і від їхньої
расторопності.

Дякую, доречі потрібно набрати, бо цікаво ж що там)
В мене по різних судах різні терміни рішень/ухвал були. Могло бути і вечором того ж дня, а могло і через тиждень
з'явитись... при тому що суд один і той самий. Мабуть від завантужуваності помічників судді залежить і від їхньої
расторопності.
А коли відкривають провадження переважно?

Назад
Угорі