Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Податкову декларацію про майновий стан і доходи.Доброї ночі. Чи можете розповісти як сплатити податок за прощення боргу? Яку декларацію для цього заповнити?![]()
АктуальнаДобрий день.Ваша пошта-- [email protected] актуальна?Чи може листи не доходять?
Банківський рахунок на який ви отримуєте зарплату не має спеціального режиму використання, бо на такий рахунок може будь-хто переказувати гроші.Якщо приватний виконавець ігнорує заяву про зняття арешту з рахунку який має спеціальний режим використання ( получаю на карту зарплату). Що в такому випадку робити? І скільки часу по закону виконавець має, щоб відреагувати на заяву?
Знову ж таки, залежить від виконавця. У 95% випадків рахунок повністю не розблокує, але варто спробувати домовитись, можливо, із домовленістю про внесення періодичних платежів на певну суму. Людський фактор іноді може зіграти роль)Актуальна
Банківський рахунок на який ви отримуєте зарплату не має спеціального режиму використання, бо на такий рахунок може будь-хто переказувати гроші.
Думаю вам краще подати заяву про визнання рахунку для видаткових операцій (на місяць буде доступно до 2х мінімальних заробітних плат по одному з рахунків).
НіЧи зобов'язана мфо за запитом надати перелік всіх епізодів комунікації щодо врегулювання простроченної заборгованності за кредитом? Цікавить саме перелік, а не записи чи стенограми, бо в даному випадку важлива комунікація з третіми особами. Записи цієї комунікації вони точно не надатуть, адже я не є суб'єктом(?) персональних даних. Чи по факту ніхто ніякі логи згідно закону взагалі не веде і, відповідно, нічого не надасть?
І від позивача вимагати писати в суд про відсутність заборгованості і також вам подавати в суд заяву до якої долучати і гарантійний лист і квитанцію про оплатуДобрый вечер. Если уже было одно заседание суда по делу о взыскании задолженности, перед ним я полностью оплатила сумму задолженности, получив перед этим гарантийное письмо, заседание перенесли и сейчас прислали уведомление о вызове в суд на следующее заседание. Что делать в такой ситуации, если я уже всё оплатила? Нужно как-то доказывать или требовать кредитора самому сделать отзыв? Они говорили что и так отзовут и в гарантийном письме это указано
Якщо заборгованість розмір якої менше 20 мінімальних заробітних плат, то нерухомість точно не заберуть, лише її арештДоброго вечора , маю вп , вношу кожного місяця оплату по ньому . Прийшов документ про арешт майна . Це можуть його забрати чи що? Я ж плачу по вп кожного місяця . Квитанції навіть зберігаю