Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

1. Можуть подати в суд, виконавчого провадження не буде без рішення суду.
2. Постанова про зняття арешту відправляється в банк, в електронний суд також, до відома сторін та суд. Банк постанову виконає негайно, в порядку черги.
3. По Приватбанку спеціалізую, є декілька зустрічних запитань, звертайтеся до мене в вайбер.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброго дня на мене подала до суду "Європейська агенція з повернення боргів" за прострочену заборгованість перед МФО,я вважаю несправедливою суму яку вони хочуть стягнути а саме 71000 гривень при тому що позику я брав у розмірі 2900 та 12000грн,я Ветеран війни інвалід 2 групи у мене пенсія 17400,я не маю таких коштів.

Доброго дня на мене подала до суду "Європейська агенція з повернення боргів" за прострочену заборгованість перед МФО,я вважаю несправедливою суму яку вони хочуть стягнути а саме 71000 гривень при тому що позику я брав у розмірі 2900 та 12000грн,я Ветеран війни інвалід 2 групи у мене пенсія 17400,я не маю таких коштів.
Треба бачити позовну заяву та додатки, напишіть в вайбер.

Доброго дня, в мене таке питання. Я є війсовослужбовцем за контрактом, підписав контракт в період загальної мобілізації. Чи маю я право на застосування до мене пільг згідно ч.15 ст.14 Закону України про соціальний захист військовослужбовців? Якщо маю то які саме документи мені потрібно надавати в фінустанови?
Дякую за вашу працю.

Доброго дня, в мене таке питання. Я є війсовослужбовцем за контрактом, підписав контракт в період загальної мобілізації. Чи маю я право на застосування до мене пільг згідно ч.15 ст.14 Закону України про соціальний захист військовослужбовців? Якщо маю то які саме документи мені потрібно надавати в фінустанови?
Дякую за вашу працю.
Право маєте на пільги з дати початку походження військової служби.
а) копія військового квитка, посвідчення офіцера із зазначенням дати призову /зарахування на військову службу та / або;
б) довідка за формою, яка встановлена додатком 4 до Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України",затвердженого постановою КМУ №413 від 20.08.2014р.та / або,
в) довідка з військової частини із зазначенням дати призову /зарахування на військову службу (за формами 5 або форми 6 Інструкції з діловодства у Збройних Силах України затвердженої Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України31 січня 2024 №) та / або,
г) виписка (витяг) з наказу про призов /зарахування на військову службу із зазначенням дати призову.

Щодо "ДіДжи Фінанс" - лякають просто космічними сумами( 160 000 +)- закривають за 3000- 6000(максимум) ; правда за 2018 рік МФОшки

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо подати заяву виконавцю про визначення заблокованого ним рахунку у банку рахунком для здійснення видаткових операцій і він його визначить таким, цей рахунок можливо буде використовувати для сплати комунальних послуг, мобільного зв'язку, онлайн і офлайн покупок, переказів чи можливо буде тільки отримувати на нього перекази, поповнювати його і знімати з нього готівку?

Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо подати заяву виконавцю про визначення заблокованого ним рахунку у банку рахунком для здійснення видаткових операцій і він його визначить таким, цей рахунок можливо буде використовувати для сплати комунальних послуг, мобільного зв'язку, онлайн і офлайн покупок, переказів чи можливо буде тільки отримувати на нього перекази, поповнювати його і знімати з нього готівку?
І те і інше.

Добрий вечір!
Підкажіть, будь ласка, достатньо наступних доказів для визнання протоколу електронного аукціону недійсним:
1. Відсутність у ліквідатора ПАТ "Дельта банка" (ФГВФО) довіреності представника ПАТ "Дельта банк", підписавшего цей протокол.
2. Відповідно до законодавства цей протокол мала право підписувати тільки уповноважена особа Фонду особисто і безпосередньо.

Добрий вечір!
Підкажіть, будь ласка, достатньо наступних доказів для визнання протоколу електронного аукціону недійсним:
1. Відсутність у ліквідатора ПАТ "Дельта банка" (ФГВФО) довіреності представника ПАТ "Дельта банк", підписавшего цей протокол.
2. Відповідно до законодавства цей протокол мала право підписувати тільки уповноважена особа Фонду особисто і безпосередньо.
Важко відповісти, варто спробувати.

Добрий день
Підкажіть будь ласка є шанси на справедливість чи забити "цвях" побільше і не згадувати.
Був суд з МОНО. Перша інстанція - рішення на користь моно. Суд другої інстанції лише частково задовольнив вимоги моно приблизно на 15% . Але моно намагались що їхні спеціалісти вирішили що рішення суду апеляційного не має юридичної сили і не поширюється на банк. І взагалі в рішення невказано що банк повинен його виконувати. Вирішив я не сперичатись і не чекати виконавчої сплатив те що присудили на користь суду. Чи зможу я від них отримати довідку про відсутність заборгованості і закриття справи? Це взагалі реально? чи краще забути як страшний сон

Добрий день
Підкажіть будь ласка є шанси на справедливість чи забити "цвях" побільше і не згадувати.
Був суд з МОНО. Перша інстанція - рішення на користь моно. Суд другої інстанції лише частково задовольнив вимоги моно приблизно на 15% . Але моно намагались що їхні спеціалісти вирішили що рішення суду апеляційного не має юридичної сили і не поширюється на банк. І взагалі в рішення невказано що банк повинен його виконувати. Вирішив я не сперичатись і не чекати виконавчої сплатив те що присудили на користь суду. Чи зможу я від них отримати довідку про відсутність заборгованості і закриття справи? Це взагалі реально? чи краще забути як страшний сон
Думаю, що довідку про відсутність заборгованості не дадуть. Така довідка тільки треба щоб змінити запис в УБКІ. Сплатили, то зберігайте квитанцію, на випадок якщо банк подасть на примусове стягнення, надасте виконавцю .

Думаю, що довідку про відсутність заборгованості не дадуть. Така довідка тільки треба щоб змінити запис в УБКІ. Сплатили, то зберігайте квитанцію, на випадок якщо банк подасть на примусове стягнення, надасте виконавцю .
Зрозумів дякую.

Доброго ранку!
Як Ви оцінюєте наступний доказ недійсності договору відступлення права вимоги між Дельтой (ФГВФО) і ТОВ " Кон. С." у плані його безперечності, самодостатності, виграшності:
У паперовій копії платіжного доручення ТОВ "Кон. С." немає електронного підпису.
Оригіналу цього документа у ТОВ "Кон. С" немає.

Доброго дня?!. Объясните сроки исковой давности. Оплата последняя 09м2019 года. Договор по пумбу от 02.05.2018. сейчас подали в суд. Дякую

Вітаю
Підкажіть. я виконав рішення апеляційного суду, сплатив все що присудили на користь монбанку. Чи можу я тепер закрити там рахунок? Це взагалі реальн чи то вже тепер так і буде висіти?

Доброго ранку!
Як Ви оцінюєте наступний доказ недійсності договору відступлення права вимоги між Дельтой (ФГВФО) і ТОВ " Кон. С." у плані його безперечності, самодостатності, виграшності:
У паперовій копії платіжного доручення ТОВ "Кон. С." немає електронного підпису.
Оригіналу цього документа у ТОВ "Кон. С" немає.
Думаю, лише цього буде не достатньо. В ідеалі, щоб бути переконливими, ви маєте заявити клопотання, щоб суд витребував інформацію з банка щодо переказу коштів.
Доброго дня?!. Объясните сроки исковой давности. Оплата последняя 09м2019 года. Договор по пумбу от 02.05.2018. сейчас подали в суд. Дякую
Період карантину та військовий стан зупинили перебіг строків позовної давності.
Вітаю
Підкажіть. я виконав рішення апеляційного суду, сплатив все що присудили на користь монбанку. Чи можу я тепер закрити там рахунок? Це взагалі реальн чи то вже тепер так і буде висіти?
Маєте звернутися офіційно до банку і заявою про закриття банківського рахунку , отримати лист-відповідь. Якщо відмовлять мають послатися на норми закону чи щось інше. Якщо у вас буде з ними спір, думаю треба звертатися в суд з вимогою зобов'язати вчинити дії щодо закриття банківського рахунку

Останнє редагування:
Думаю, лише цього буде не достатньо. В ідеалі, щоб бути переконливими, ви маєте заявити клопотання, щоб суд витребував інформацію з банка щодо переказу коштів.

Період карантину та військовий стан зупинили перебіг строків позовної давності.

Маєте звернутися офіційно до банку і заявою про закриття банківського рахунку , отримати лист-відповідь. Якщо відмовлять мають послатися на норми закону чи щось інше. Якщо у вас буде з ними спір, думаю треба звертатися в суд з вимогою зобов'язати вчинити дії щодо закриття банківського рахунку
Дякую за відповідь.

Вітаю! Дякую за відповідь.
1. Як Ви оцінюєте наступні докази недійсності правочину за договором відступлення права вимоги між Дельтой (ФГВФО) і ТОВ Кон. С.:
1) Цей договір підписаний з боку Дельти (ФГВФО) не уповноваженою особою - представником Кадирова В.В., так як Кадирова В.В. - уповноважену особу Фонду на ліквідацію Дельта банка за місяць до цього було замінено на іншу особу відповідно рішенню №1183 Фонду, оприлюдненому на його офіційному сайті.
2) Відсутня довіреність цього представника Кадирова В.В. і відсутня довіреність представника ТОВ Кон. С., підписавших цей договір.
При цьому цей договір нотаріально посвідчений.
3) Відповідно законодавства України цей договір мала право підписувати з боку Дельти (ФГВФО) тільки уповноважена особа Фонду особисто і безпосередньо - Матвієнко А.А.
2. Чи може нотаріальне посвідчення цього договору бути законною підставою для того щоб не надавати суду довіреності осіб, підписавших цей договір?
3. Чи може нотаріальне посвідчення цього договору бути законною підставою для того щоб вважати, що цей договір підписаний уповноваженою особою з боку Дельти (ФГВФО) і не приймати до уваги зазначені докази того, що сам Кадиров В.В. і тим більше його представник не мали повноважень це робити?
4. Чи є законним твердження, що припинення повноважень у уповноваженої особи Фонду на ліквідацію Дельта банка - Кадирова В.В. не свідчить про автоматичне припинення повноважень у осіб, яким ним було видано довіреності за час перебування ним на посаді уповноваженої особи Фонду?

Назад
Угорі