Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Доброго часу. Скажіть будь ласка коли мфо подає до суду, то відразу може бути заборона виїзду за кордон чи вже після того, як суд відбудеться?

Поки в суд на мене ніхто не подав. Живу за кордоном , але хотіла на свято приїхати до батьків.
Та якщо якесь мфо подає заяву мене випустять на кордоні назад? Чи це вже тільки по вирішенню суду?

Дякую

Добрий день, підкажіть як зняти виконавче провадження військово службовцю? Частково програв суд ЕАПБ, сума до стягнення 40000 грн, і сьогодні наклали виконавче провадження, виконавець Шелінська Ю.А.

МФО подало до суду я військовий як діяти?
Так у Вашому випадку, потрібно отримати довідку форми 5, витяг з наказу про призначення на посаду, і подати заяву до МФО що ви є військовослужбовець (якщо мобілізовани) у більшості МФО на сайті є посилання для військових і що робити, вони спочатку зупинять нарахування відсотків, і скасують вже нараховані відсотки. Якщо за період служби були погашення то і повернуть сплачені відсотки.

Добрий день, підкажіть як зняти виконавче провадження військово службовцю? Частково програв суд ЕАПБ, сума до стягнення 40000 грн, і сьогодні наклали виконавче провадження, виконавець Шелінська Ю.А.
Треба вивчати матеріали справи та визначатися чи є можливість подати апеляційну скаргу
МФО подало до суду я військовий як діяти?
Отримати позовну заяву та додатки в електронному суді, або в поштовому відділенні за адресою реєстрації, та звернутися до адвоката в найкоротший строк

Треба вивчати матеріали справи та визначатися чи є можливість подати апеляційну скаргу

Отримати позовну заяву та додатки в електронному суді, або в поштовому відділенні за адресою реєстрації, та звернутися до адвоката в найкоротший строк
Доброго дня, банк аваль по виконавчому напису наклав арешт на зарплатний рахунок. Поки вирішували питання з виконавцем на цей рахунок прийшла зарплата її звісно ж зняли. Питання якщо є постанова від виконавця про зняття арешту з цього рахунку для видаткових операцій (2 мінімальних зарплати), чи можливо повернути зняті кошти? Дія не показує цю зняту суму по ВП. Дякую за відповідь

Доброго дня, банк аваль по виконавчому напису наклав арешт на зарплатний рахунок. Поки вирішували питання з виконавцем на цей рахунок прийшла зарплата її звісно ж зняли. Питання якщо є постанова від виконавця про зняття арешту з цього рахунку для видаткових операцій (2 мінімальних зарплати), чи можливо повернути зняті кошти? Дія не показує цю зняту суму по ВП. Дякую за відповідь
Повернути стягнуті кошти можна якщо суд визнає виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню. З цим можу допомогти.

Доброго дня. Я програла суд з ЄАПБ, так як я важко хворію, суддя розстрочив борг на 10 міс. Вступає в силу з 26.10. Підкажіть будь ласка, коли я повинна вносити першу плату, і якщо я не зможу вносити це кожного місяця(так як працюю не постійно) то чи можуть вони заблокувати рахунки. Чи вони перед першим платежем самі зі мною звяжуться? Просто нічого не розумію. Дякую

Доброго дня. Є відкрите вп, виконавець не знайшов рахунків та майна для стягнення боргу, погрожує накласти арешт на половину будинку, власником якого є чоловік, але придбаний підчас шлюбу за його кошти. Чи можливо це? Дякую.

Яке має відношення суд з МФО до виїзду за кордон? Ніякого. І взагалі борги. Виїзд ніхто не заборонить.

Доброго дня. Я програла суд з ЄАПБ, так як я важко хворію, суддя розстрочив борг на 10 міс. Вступає в силу з 26.10. Підкажіть будь ласка, коли я повинна вносити першу плату, і якщо я не зможу вносити це кожного місяця(так як працюю не постійно) то чи можуть вони заблокувати рахунки. Чи вони перед першим платежем самі зі мною звяжуться? Просто нічого не розумію. Дякую
Якщо не будете сплачувувати заборгованість в порядку який визначив суд, то думаю виконавець може арештувати рахунки, але щомісяця повинен стягувати примусово суму яка не перевищує місячного розміру визначено судом.
Доброго дня. Є відкрите вп, виконавець не знайшов рахунків та майна для стягнення боргу, погрожує накласти арешт на половину будинку, власником якого є чоловік, але придбаний підчас шлюбу за його кошти. Чи можливо це? Дякую.
Так , виконавець має право і зобов'язаний накласти арешт на майно боржника.
Яке має відношення суд з МФО до виїзду за кордон? Ніякого. І взагалі борги. Виїзд ніхто не заборонить.
Якщо є рішення суду про стягнення заборгованості та на підставі рішення відкрито виконавче провадження, то виконавець має право звернутися до суду з клопотанням про заборону перетину державного кордону боржником.

Останнє редагування:
Добрий день. Був суд з приватом. Приват виграв. Було відкрито провадження на суму 25 тисяч. Я не платила, так як не мала змоги. Пройшло приблизно 3 роки. Тепер приват передав право вимоги Кредит Капітал. Кредит капітал подав в суд. Що робити?

Добрий день. Був суд з приватом. Приват виграв. Було відкрито провадження на суму 25 тисяч. Я не платила, так як не мала змоги. Пройшло приблизно 3 роки. Тепер приват передав право вимоги Кредит Капітал. Кредит капітал подав в суд. Що робити?
Звернутися до адвоката з позовною заявою та додатками. Можу перевірити документи безкоштовно, пишіть на вайбер 0952035777

Як це відбувається, якщо офіційно по документам власник майна чоловік?

Якщо чоловік

Як це відбувається, якщо офіційно по документам власник майна чоловік?
Якщо стосовно чоловіка не відкрито виконавче провадження, то арешта майна не буде. Якщо виконавче провадження відкрито відносно вас, то арештують те майно яке зареєстровано на вас. Бо якщо майно зареєстровано за чоловіком це не означає, що ви автоматично маєте право власності на 1/2 частину (можливо таке майно чоловік успадкував, чи отримав як подарунок, тощо).

JessyTiltman,
Якщо не будете сплачувувати заборгованість в порядку який визначив суд, то думаю виконавець може арештувати рахунки, але щомісяця повинен стягувати примусово суму яка не перевищує місячного розміру визначено судом.

Якщо є рішення суду про стягнення заборгованості та на підставі рішення відкрито виконавче провадження, то виконавець має право звернутися до суду з клопотанням про заборону перетину державного кордону боржником.
На разі внесено зміни в законодавстві і так дійсно якщо є борги які передано в УБКІ то вас не пропустять. Вам буде не пропуск.

Я не можу Вам написати норму закону...я є прикордонник і кажу з перших уст...є закон а ще й вказівки...є база якщо вибиває автоматично не пропуск
Так ви ж самі написали про зміни в законі щодо "боргів внесених в УБКІ"... хоч ви і штатний контрактник, але ж вас хоч трішки мают вчити якийсь нормативній базі мабуть.
Те що ви пишете - абсурд повний.
Які вказівки?))

Назад
Угорі