Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Кросспостинг!
Привіт: у мене 29 мікропозик і з неділі виходжу на просрочку щоб далі не пролонгувати і з часом закривати тіло чи серед суд

Таке питання: як колектори виходять на батьків ? Мені 25 років, прописана в Чернівцях з 2013 року а батьки в іншій області по іншій прописці, ніде при заявах контактів батьків не вказувала
Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ? Чи як можуть їх залякувати ?

Привіт: у мене 29 мікропозик і з неділі виходжу на просрочку щоб далі не пролонгувати і з часом закривати тіло чи серед суд

Таке питання: як колектори виходять на батьків ? Мені 25 років, прописана в Чернівцях з 2013 року а батьки в іншій області по іншій прописці, ніде при заявах контактів батьків не вказувала
Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ? Чи як можуть їх залякувати ?
В мене дежав'ю:wacko:
Навіщо Ви у всіх темах пишете одне і те ж повідомлення?

Після ухвали про забезпечення позову виконавець розблоковує рахунки ?
Нет, исполнитель не разблокирует счета, если он их заблокировал до обеспечения. Он остановит ИП и деньги у Вас не будут списаны на его счет. Вам нужно было успеть до блокировки счетов обеспечение получить.

Після ухвали про забезпечення позову виконавець розблоковує рахунки ?
Ні
Подскажите пожалуйста, если снос ИП происходит уже при вычете большей части суммы которую заявил исполнитель, можно ли вернуть ту часть которую насчитали незаконно калькуляторы мфошников?
Так

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Здравствуйте. Суд удовлетворил иск об обеспечении, заява и копии решения уже у исполнителя 2ой день, а производство не приостановлено?В течение какого времени исполнитель обязан приостановить производство после получения решения суда?

Здравствуйте. Суд удовлетворил иск об обеспечении, заява и копии решения уже у исполнителя 2ой день, а производство не приостановлено?В течение какого времени исполнитель обязан приостановить производство после получения решения суда?
Звоните исполнителю. Он обязан остановить ИП не позднее, чем на следующий день. Капайте на мозги исполнителю, иначе он торопиться не будет. Вообще, он обязан остановить сразу как получил ухвалу суда. Там же написано в ухвале, что негайно

Звоните исполнителю. Он обязан остановить ИП не позднее, чем на следующий день. Капайте на мозги исполнителю, иначе он торопиться не будет. Вообще, он обязан остановить сразу как получил ухвалу суда. Там же написано в ухвале, что негайно
Благодарю!

Всегда пожалуйста, сам с таким столкнулся. Исполнитель получил ухвалу про забезпечення позову и не стал ничего делать, я подождал и на следующий день позвонил исполнителю и сказал " почему ип не остановлено, если Вы ухвалу вчера получили?", после этого исполнитель через 30 минут мне написал, что ип остановлено, я проверил статус и действительно остановил. Поэтому звоните и капайте ему на мозги.

Якщо головна проблема, на вашу думку, борги перед МФО, то треба зберегти шлюб, бо це не є проблемою та все набагато простіше вирішується ніж ви уявляєте. Порада по мірі можливості, з часом повернути борги знайомим, МФО не сплачувати жодної гривні і все у вас стабілізується, та живіть в своє задоволення. Біль детально якщо потрібно поясню додатково.

В даному випадку ви не відповідаєте за боргами чоловіка, бо письмову згоду не давали...
Жодної гривні не сплачувати МФО...а наслідки які будуть? Ви не уявляєте...

Доброго дня, підскажіть будь ласка, допустим я сегодня подав иск о обеспечении в суд и через сколько дней будет решение, и ещё через сколько дней я могу подавать сам иск ?

Подскажите пожалуйста, какие последствия того, что я в 2020 году, будучи ФОП, не уплатил ЕСВ за те месяцы, в которые не было каникул?
податкова повинна стягнути в примусовому порядку
Доброго дня, підскажіть будь ласка, допустим я сегодня подав иск о обеспечении в суд и через сколько дней будет решение, и ещё через сколько дней я могу подавать сам иск ?
10 днів після ухвали про забезпечення позову

Добрий день, державний виконавець не знімає блокування карт в Приваті, хоча в ДіЇ пише що ВП сплачено. І трубку не бере. Як можна повпливати на данну ситуацію?

Добрий день, державний виконавець не знімає блокування карт в Приваті, хоча в ДіЇ пише що ВП сплачено. І трубку не бере. Як можна повпливати на данну ситуацію?
Написать заяву виконавцю з посиланням на ст. 40 ЗУ "Про виконавче провадження".

Назад
Угорі