Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Добрый день!
По поводу ИП. У меня три работы и на все предприятия прислали одинаковую сумму на отчисления
Правильно ли это?
Роботодавець має перераховувати заробітну плату на рахунок приватного виконавця чи ДВС, тому з вас не повинні стягнути більше ніж вказано в постанові виконавця, а якщо стягнуть більше, то за заявою мають вам повернути.

Добрый день.
Есть адрес регистрации Хары последний? Нужно для оформления иска.

Добрий день. Манівео намагалось списати з кредитки кошти.Ніяких судових рішень не було,чисто їх ініціатива. Є сенс кудись писати?

Добрий день. Манівео намагалось списати з кредитки кошти.Ніяких судових рішень не було,чисто їх ініціатива. Є сенс кудись писати?
Вам же уже советовали заблокировать и перевыпустить карту.

Вам же уже советовали заблокировать и перевыпустить карту.
Так,вже зроблено.Цікаво було почути думку юриста,та й дуже хочется цим падлюкам хоч якось нерви попсувати!)))

Добрый день.
Есть адрес регистрации Хары последний? Нужно для оформления иска.
Знаю тільки одну адресу. Подивитися зможу завтра на роботі
Ні

Добрый день. У меня в процессе несколько судов по сносу ИН. По каждому делу подавалась заява на забезпечення для приостановки ИП. Ухвалы по данным заявам вынесены в марте и апреле по разным делам. Но вот уже почти июль, а их (ухвалы) так суд и не отправил на исполнителей. Я звонил в суд - ответ ждите вышлем. Сижу довольно долго на половине зп. Вопрос: как то еще можно добыть эти ухвалы и отправить на исполнителя или ускорить суд? Вариант самому сьездить в суд не подходит.

Добрый день. У меня в процессе несколько судов по сносу ИН. По каждому делу подавалась заява на забезпечення для приостановки ИП. Ухвалы по данным заявам вынесены в марте и апреле по разным делам. Но вот уже почти июль, а их (ухвалы) так суд и не отправил на исполнителей. Я звонил в суд - ответ ждите вышлем. Сижу довольно долго на половине зп. Вопрос: как то еще можно добыть эти ухвалы и отправить на исполнителя или ускорить суд? Вариант самому сьездить в суд не подходит.
Мне суд прямо сказал, что их не финансируют на почтовые расходы, поэтому.... :dntknw:Я ездила в другой город (благо не далеко), забирала ухвалы в их (суда) оригинальных конвертах, сама за свои деньги отправляла всем сторонам. И вдогонку ел.почтой на исполнителя. Как бы грустно это ни звучало, но суд абсолютно не заинтересован в нас с вами((( Кстати, с Укрпочтой тоже воюю регулярно, т.к случаи, когда отправления сторонам или в тот же суд неделю и более болтаются на отделении - очень часты

Пропоную направити в суд заяву про надання ухвали про забезпечення позову, в додатках такаї заяви вказати конверт та марки для виконання заяви, припускаю, що ухвали не надсилають у зв'язку з відсутністю фінансування.
Так само, пропоную заявою долучити конверти та марки по справі, щоб суд міг відправляти процесуальні документи іншим учасникам, можливо це прискорить розгляд справи.

Вроде люди (форумчане писали) вытягивали с электронного суда и отправляли исполнителям...
Не всі виконавці виконують ухвали отримані з електронного суду, більшість вимагають ухвалу з "мокрою" печаткою.

Останнє редагування:
Не всі виконавці виконують ухвали отримані з електронного суду, більшість вимагають ухвалу з "мокрою" печаткою.
Я і не стверджував що всі, проте таких випадків на форумі написано досить чимало.
І спробувати варто, бо це займає не багато часу.
І взагалі, можно наперед зв'язатися з виконавцем і вияснити це питання безпосередньо з ним.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи може чоловік виїхати за кордон, якщо в мене ( дружини) є ВП.

Можно ли оспорить ИНН по которой закрыто ИП и вернуть взысканное обратно? Срок ИД в 3 года не прошёл.

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи може чоловік виїхати за кордон, якщо в мене ( дружини) є ВП.
мій виїхав, і потім приїхав)) і знову поїхав))
ніхто з ваших рідних не має ніякого відношення до ваших боргів)) не читайте тупі смс-погрози))

Так, обмеження щодо перетину державного кордону України можуть бути встановлені за рішенням суду
Можно ли оспорить ИНН по которой закрыто ИП и вернуть взысканное обратно? Срок ИД в 3 года не прошёл.
Так

Так, обмеження щодо перетину державного кордону України можуть бути встановлені за рішенням суду

Так
Не лякайте людину??, обмеження ж можуть бути щодо боржника, а не його родичів((запрацювались трошки?

Останнє редагування:
Доброго вечора. Скажіть будь ласка є прострочка по МФО і банкам майже рік. Офіційно працевлаштована але знаходжуся в декреті і знову іду в декрет вдруге. Мають нарахувати дородові кошти з роботи і після родів з соц захисту. Ще ніхто нікуди не подавав ніяких надписів нічого подібного немає але переживаю щоб якщо ближчим часом таке станеться чи зможуть стягнути дородові кошти і чи можливо оформити декретну відпустку на себе але вказати рахунок на після родові чоловіка?

Не лякайте людину??, обмеження ж можуть бути щодо боржника, а не його родичів((запрацювались трошки?
Так, щодо боржника
Доброго вечора. Скажіть будь ласка є прострочка по МФО і банкам майже рік. Офіційно працевлаштована але знаходжуся в декреті і знову іду в декрет вдруге. Мають нарахувати дородові кошти з роботи і після родів з соц захисту. Ще ніхто нікуди не подавав ніяких надписів нічого подібного немає але переживаю щоб якщо ближчим часом таке станеться чи зможуть стягнути дородові кошти і чи можливо оформити декретну відпустку на себе але вказати рахунок на після родові чоловіка?
Не є спеціалістом з бухгалтерських питань та не можу стверджувати напевно, про те вважаю що ви маєте право визначати спосіб отримання доходу, а платник зобов'язаний виконати вашу заяву. Мені не відомо про закон, що дає право роботодавцю відмовити у виплаті заробітної плати (доходу) на рахунок вказаної вами особи.

Останнє редагування:
Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Скажіть, будь ласка, сьогодні на АСВП дивилася документи стосовно стягнення боргу. Розміщений документ про зняття із зарплати 20%, а про арешт рахунків нічого немає. Чи може виконавець цю постанову пізніше розмістити, чи просто зніматимуть із зарплати?

Назад
Угорі