Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Доброго дня.взяв кредит в мфо Смартівей.Втратив роботу,поки що нема чим навіть пролонгувати,почали писать смс родичам та дзвонити.Як від них відбитись,що зробить,щоб перестали писати сис та телефонувати родичам? допоможіть будь ласка

Здравствуйте.Ситуация-по моему заявлению исполнителю арест зарплатой карты был снят и я сняла с неё деньги. Но при этом карту загнали в минус на сумму которая там была. Как это может быть законно забрать все деньги??? Тем более детские? Можно ли как то оспаривать это?

Доброго дня. Ще до кредитного ярма почав оформлювати землю. Зараз воно підходить під фінальну стадію. Але всі бояться що в мене їх заберуть. Лишилось 10 МФО 1 банк і кредитка. Є виконавчий надпис але бодаюся.

можна і яу вас запитаю
відправила у монетку листа про рекструктуризацію і часткове списання відсотків сйогодні прийшла відмова, що далі платить ту суму яку вони написали
відправила у монетку листа про рекструктуризацію і часткове списання відсотків сйогодні прийшла відмова, що далі платить ту суму яку вони написали

можна і яу вас запитаю
Тоже писала в монетку ещё осенью, через месяц прислали отказ, я оплатила тело кредита по глупости, сейчас мотают проценты дальше, ничего не плачу, иногда звонит дельта М, вроде им продали.

Тоже писала в монетку ещё осенью, через месяц прислали отказ, я оплатила тело кредита по глупости, сейчас мотают проценты дальше, ничего не плачу, иногда звонит дельта М, вроде им продали.
в мене тіло 4900 виплатила 1240 хочуть 10000

в мене тіло 4900 виплатила 1240 хочуть 10000
Вот и я хотела по хорошему с ними договорится, но чувствую что через суд придётся договариваться, они ещё по телефону договарились в самом начале со мной, по хорошему, а потом позвонили мужу и на вешали передоговорились с ним По-другому. Мы потом записи звонков сравнили. Козлота)) теперь пусть ин клепают. Будем через юристов общаться

Вот и я хотела по хорошему с ними договорится, но чувствую что через суд придётся договариваться, они ещё по телефону договарились в самом начале со мной, по хорошему, а потом позвонили мужу и на вешали передоговорились с ним По-другому. Мы потом записи звонков сравнили. Козлота)) теперь пусть ин клепают. Будем через юристов общаться
мені звонив тіпа юрист платіть частинами скільки зможете я два рази кожного дня заплатила і поняла що гроші ідуть в нікуди

мені звонив тіпа юрист платіть частинами скільки зможете я два рази кожного дня заплатила і поняла що гроші ідуть в нікуди
Даааа, та же история 5 тыс частями заплатила, в лапшу поверила, деньги на ветер

можна і яу вас запитаю
тепер, нажаль, краще якраз найскоріше закрити цей кредит повністю. або йти на реальну "сніжинку".
ніяких реструктуризацій і пролонгацій.

тепер, нажаль, краще якраз найскоріше закрити цей кредит повністю. або йти на реальну "сніжинку".
ніяких реструктуризацій і пролонгацій.
через скільки часу вони можуть зробити напис і подати до суду

Доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо моєму роботодавцю прийшов лист із виконавчої на стягнення 20% із моєї з/пі він відраховує, але в січні місяці я не працювала а була на лікарняному, як в цьому випадку проводять відрахування за виконавчим провадженням?

20% від всіх доходів боржника. В тому числі і з лікарняного.

Доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо моєму роботодавцю прийшов лист із виконавчої на стягнення 20% із моєї з/пі він відраховує, але в січні місяці я не працювала а була на лікарняному, як в цьому випадку проводять відрахування за виконавчим провадженням?
Роботодавець має відрахувати 20 % від нарахованого працівнику доходу, після перерахування податків та зборів.

Назад
Угорі