Адвокат Кравинська Юлія: допомога у суді, складання відзиву на позов, участь в судових засіданнях)

5.00 зірок 11 оцінок
Юлія Вікторівна! Прошу роз'яснити - кредити бралися у 2018- 2019 роках ; дата призупинення строків 02.03.2020 (карантин) - 04.09.2025 - відлік стоків поновлено! Питання! Зрозуміло що до з 18-19 року мої кредити не перевищили 3х річний термін - виходить що з вересня 2025 року все починаємо знову( з нуля) чи все-таки отойц недовгий термін з 18-19 років додається до строку вересня 2025???

Хочу дізнатися, що робити.
Є квартира не приватизована. Жуву я і мама.
Але прописано 6 людей. Виписуватися вони не хочуть. Не живуть в цій квартирі десь з 1986 року. Хочемо з мамою приватизувати квартиру тільки на себе. Що нам робити? Але є прописана неповнолітня дитина.
Дякую.

Добрый день.
Я военнослужащий, приватний виконавець заблокировал счета по судовому решению.
Связался с исполнителем, он говорит что я могу получать только 17200, остальное будет списывать.
В интернете куча информации что можно разблокировать счета полностью или заделать так чтобы вписывалось только 20 процентов.
Времени заниматься документами и поиском законов нет.
Если можно действительно увеличить сумму больше 17000, возьмётесь?

Доброго дня.
ЯК доказати, що реєєстрація в ,Єсуд, була 09.05.2026?
Видалив лист з реєєстрацією з почти. В "кошику" mail теж немає.

Доброго дня.
ЯК доказати, що реєєстрація в ,Єсуд, була 09.05.2026?
Видалив лист з реєєстрацією з почти. В "кошику" mail теж немає.
по Вашому коду будь-хто з користувачів Ел суду бачить дату Вашої реєстрації

Зверталися до цієї "спецури", такого наговорила, що до сих пір на вуши не налазить, одне із спец.робіт - буде брати гроші за те, що буде коментувати, що вона буде робити, тобто я беру документ, сідяю на стілець і т.д. Це якби, до прикладу прийшов сантехнік і покликава клієнта і показував і коментував, зараз я беру ключ на 32 і відкручую цю гайку, після цього оглядаю трубу і т.д.
Практики Позитивної Немає, розказує якусь несітницю.
Не рекомендує від слова ЗОВСІМ.

Зверталися до цієї "спецури", такого наговорила, що до сих пір на вуши не налазить, одне із спец.робіт - буде брати гроші за те, що буде коментувати, що вона буде робити, тобто я беру документ, сідяю на стілець і т.д. Це якби, до прикладу прийшов сантехнік і покликава клієнта і показував і коментував, зараз я беру ключ на 32 і відкручую цю гайку, після цього оглядаю трубу і т.д.
О, як , а це вже прямо недостовірна інформація! Конкурент? Що за дурниці? Тобто позитивної практики немає? ))) ну вже край! Як на сайті видно, так і в реєстрі судових рішень (хто не лінується), так і відгуки з інших джерел (Юлія К. - профіль фахівця Kabanchik.ua №452404)

А порівнюючи адвоката з сантехніком, це типу незгода з тим, що можуть існувати платні консультації? До речі, консультація на підставі матеріалів судової справи (позов, додатки, ухвала чи рішення) залишається безкоштовною!

1781434425504.webp

І це тільки розміщене при реєстрації на цьому сайті вибірково, а ще безліч в судовому реєстрі за 20 років практики і по темах. Ну це ж тупо публікувати аж так неправдивий негатив

Але прописано 6 людей. Виписуватися вони не хочуть. Не живуть в цій квартирі десь з 1986 року. Хочемо з мамою приватизувати квартиру тільки на себе. Що нам робити? Але є прописана неповнолітня дитина.
Дякую.
Якщо буде Акт про непроживання тих інших людей, то через суд визнавати їх такими, що втратили право користування житловим приміщенням та "знімати" потім з реєстрації місця поживання на підставі судового рішення (Якщо вони не проживають пів року і більше)

Дякую.
Єдиний державний реєстр судових рішень в мене ця справа була давненько, однак зараз такий же принцип залишається, от тільки акти про непроживання певних осіб отримати стало важче (наведене рішення на підставі підготовлених мною документів в аналогічній до Вашої ситуації)

Останнє редагування:
Практики Позитивної Немає, розказує якусь несітницю
Да нуууу?))))
Найкрашій комент, який я читав за 8 років роботи Форуму.
Юристів і адвокатів прирівнювали до таксистів, тепер от - до сантехників.
Вважаю, вам простіше буде "працювати" з чатом GPT. Не витрачайте свій час на "сантехників". Воно того не варте.

Щодо оплати... Ви можете піти, вивчитися на юриста 6 років, потім попрацювати помічником адвоката мінімум півроку, потім запросто отримаєте адвоката десь так за 5000$ і можете собі все робити без "сантехників".

Гарного дня і ось вам на сьогодні:
chamomile_benefits_feat.webp

Назад
Угорі