Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Акцію на списання потрібно чекати в кабінеті прімо колектВсім привіт! Можливо в когось є контакти адекватного менеджера КК з яким можна домовитись на адекватні умови?
Варто там реєструватись?Акцію на списання потрібно чекати в кабінеті прімо колект
Я зареєструвався, раз в тиждень дзвонять, заеєструвався для того, щоб бачити коли вона з'явиться, но думаю в групі напишутьВарто там реєструватись?
Зрозумів, тому що пишу ним час від часу на електронку але з пропозицій це тільки розбити тіло + нараховані ними % на платежі 10 міс.Я зареєструвався, раз в тиждень дзвонять, заеєструвався для того, щоб бачити коли вона з'явиться, но думаю в групі напишуть
Немає сенсу нажальЗрозумів, тому що пишу ним час від часу на електронку але з пропозицій це тільки розбити тіло + нараховані ними % на платежі 10 міс.
Залежить від суми. Особисто я погодився. Платіж був невеликий. Просто розповідаю щоб ви були в курсі. В них якщо дотримуєшься угоди - вони нараховують бали набравши які - можна списати певну частину боргу. Я от пілся 4 місяців можу списати вже 1000. Планиую скористатись спісанням трохі пізніше щоб швидше все закрити.Зрозумів, тому що пишу ним час від часу на електронку але з пропозицій це тільки розбити тіло + нараховані ними % на платежі 10 міс.
І тут є-бали, та що ж таке...Залежить від суми. Особисто я погодився. Платіж був невеликий. Просто розповідаю щоб ви були в курсі. В них якщо дотримуєшься угоди - вони нараховують бали набравши які - можна списати певну частину боргу. Я от пілся 4 місяців можу списати вже 1000. Планиую скористатись спісанням трохі пізніше щоб швидше все закрити.
І не кажіть). Але все ж таки хоч якийсь бонус. Можна буде просто списанням скоритстатись в кінці.І тут є-бали, та що ж таке...