Адекватний колектор.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 4K
То сумуйте, маю надію-з горя не повішаєтесь, як вішаються люди після погроз каллопадла?
Не потрібно перекладати відповідальність на інших. МФО звичайно - козли. Але Ніхто не суне їм голову в петлю.
Тут ніжні жінки борються з МФО, а мужик йде вішаться. Це слабодухість, і втеча від відповідальності.
І ще раз вам кажу хамить незнайомій людині - для мене ознака слабкості
А что коллектор характеризуется только хамством и нетерпением?
Не тільки, але без них ніяк

Не потрібно перекладати відповідальність на інших. МФО звичайно - козли. Але Ніхто не суне їм голову в петлю.
Тут ніжні жінки борються з МФО, а мужик йде вішаться. Це слабодухість, і втеча від відповідальності.

Що ви плетете? про якіх ніжних жінок та мужика,що йде вішатися йде мова?
Втеча від якої відповідальності?
Алло, є хто в танку???
Не знаєте що писать-ляпаєте що не попало?
А давайте тепер розкажіть що мої борги віддаватимуть мої діти...

Дуже хочу піймати хоч одну тваринку з вашого кодла і зробити з ним те, що вони обіцяли зробити зі мною, дружиною та дітьми...
Ви звертаєте увагу на те що балаболять усілякі недолугі? Не беріть телефон і спіть спокійно.

:facepalm::facepalm: пойду я

А что если коллектор вежливый и сдержанный, то он и вовсе не коллектор

А чим ви зараз відрізняєтеся від колектора?

Где и как я нахамил?
А что если коллектор вежливый и сдержанный, то он и вовсе не коллектор
Подозреваю, что такие там долго не держатся. Или оскотиниваются, или их увольняют

Я вам даю гарантію, якби давали штуку баксів зарплати, 80% форума робили б колекторами)
Какое то у Вас нестандартное мышление,по себе м
Не, я конечно понимаю, что многие при шорохе купюр начинают терять дар речи и обладание над своим разумом и телом, но есть же и понятие человечность и нравы человеческие
А мне кажется,что туда идут работать люди,которых где то,когда то как то кошмарил,и теперь это своего рода реванш.Ну как же еще почувствовать собственную значимость,кроме как звонить старикам-родителям,и запуганным женщинам?

Ну то скажіть це родині тих людей що були доведені до самогубства калломразями...
Ремарки :
Хтось вішається - хтось бореться ;
Більшість людей відчувають тиск не скільки калів - а УВАГА : родичів, друзів, колег - які пресують гірше калів.
І остання - ви відчуваєте, якусь особисту відповідальність за те що сталося особисто з вами і вашою сімєю? Чи у всьому винні лише Кали? Абстрактних повішених до уваги поки не Беремо.

Какое то у Вас нестандартное мышление,по себе м

А мне кажется,что туда идут работать люди,которых где то,когда то как то кошмарил,и теперь это своего рода реванш.Ну как же еще почувствовать собственную значимость,кроме как звонить старикам-родителям,и запуганным женщинам?
НЕ могу пока сформировать правильно мысль, сейчас пойду покимарю, может прийдет что то. а пока скажу так. Они отбросы общества, как жуки вредители, которых нужно уничтожать, что бы не было от них вреда
Ремарки :
Хтось вішається - хтось бореться ;
Більшість людей відчувають тиск не скільки калів - а УВАГА : родичів, друзів, колег - які пресують гірше калів.
І остання - ви відчуваєте, якусь особисту відповідальність за те що сталося особисто з вами і вашою сімєю? Чи у всьому винні лише Кали? Абстрактних повішених до уваги поки не Беремо.
А из за чего происходит изначально этот прессинг от друзей и коллекг?

НЕ могу пока сформировать правильно мысль, сейчас пойду покимарю, может прийдет что то. а пока скажу так. Они отбросы общества, как жуки вредители, которых нужно уничтожать, что бы не было от них вреда

И как я в эту тему всунулась, как в дерьме испачкалась....Лучше пойду шашлык мариновать...

А може ви просто хибно вважаєте, що то ваші друзі?
Друзі, повинні підтримати.
Можливо той хто зверху таким нехитрим способом позбавляє вас від ілюзії.

И как я в эту тему всунулась, как в дерьме испачкалась....Лучше пойду шашлык мариновать...
Вот это правильно, а я пойду вздремну, а то вдруг завтра бой. а я уставший
А може ви просто хибно вважаєте, що то ваші друзі?
Друзі, повинні підтримати.
Можливо той хто зверху таким нехитрим способом позбавляє вас від ілюзії.
Именно друзей, у меня нет с некоторых пор, я сам лишился этих иллюзий

Якщо замість слова ЗА ЩО? це мені, поставити слова ДЛЯ ЧОГО? Це мені. ? Який потенціал несе це для мене? Тоді побачимо свободу від ілюзія та нові можливості
Дуже хочу піймати хоч одну тваринку з вашого кодла і зробити з ним те, що вони обіцяли зробити зі мною, дружиною та дітьми...
Я Здається розумію вас, чому ви такий агресивний. Якщо тварина, погрожує жінці та дітям, людиною, не назвеш. То да ловить І бить морду, не те що треба, а обовязково.

Вкладення

• Screenshot_2020-04-18-14-46-25-783_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-04-18-14-46-25-783_com.android.chrome.webp
    103.5 Кб · Перегляди: 34
Останнє редагування:
Якщо замість слова ЗА ЩО? це мені, поставити слова ДЛЯ ЧОГО? Це мені. ? Який потенціал несе це для мене? Тоді побачимо свободу від ілюзія та нові можливості

Я Здається розумію вас, чому ви такий агресивний. Якщо тварина, погрожує жінці та дітям, людиною, не назвеш. То да ловить І бить морду, не те що треба, а обовязково.
Это как в заповеде, И возлюби врага своего. Но тут вопрос, а не лукавит ли Библия, на бумаге и на словах, то они все красиво и прекрасно, а в жизни...

Назад
Угорі