Абанк. Кредитка

• Автор теми Автор теми Alena Aleksandrovna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 2K
Дописи
185
Реакції
32
Бали
343
Alena Aleksandrovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет всем.подскажите у меня есть кредитка абанка но она заблокирована на ней висит 25.000 долга,я хочу узнать если я не перевыпущу карту что будет с кредитом? Срок карты до 21года
Post automatically merged:

В службе поддержки сказали чтоб платить дальше нужно карту перевыпустить

Якщо у вас термін до 21 року то нащо перевипускати?
Рахунок ж не міняється

У мене в Абанку теж є діючий кредит (точніше кредитка, овердрафт перейшов від приватбанку, коли ці два банки були одним цілим) залишилось ще 4000 ну і плюс 2500 ліміт, тому я ще її тягну. Так у мене і картки вже тієї немає, але в додатку реквізити є, я закидую туди платежі. І картка вже Бог знає де, і до якого терміну теж не знаю...от кидаю туда.
Нараховують вони по 3.7% в місяць на залишок

Гуцулка Ксеня, подскажите кто стадкивался если есть просрочки в мфо можно идти в а-банк или банк инвистицый просить кредит
Роки два тому мені А-банк дав кредит при просрочці в мфо. Швидка готівка вроді...але відсотки там шалені були ( ну, в принципі як у всіх
Post automatically merged:

Гуцулка Ксеня, подскажите кто стадкивался если есть просрочки в мфо можно идти в а-банк или банк инвистицый просить кредит
Ну і просрочка в мене там була маленька, я ще тоді платила всім підряд)

Пришла смс о том что одобрена кредитка до 200 тысч...и ждут...
Зарубят в банке?
Ответьте пожалуйста...вам что сложно? Ехать или смысла нет... реклама или оферта?
Заявку делал из приложения...дали ответ на третий день. Может шанс,?
Пришла смс о том что одобрена кредитка до 200 тысч...и ждут...
Зарубят в банке?
Ответьте пожалуйста...вам что сложно? Ехать или смысла нет... реклама или оферта?
Заявку делал из приложения...дали ответ на третий день. Может шанс,?
Что...никто не оформлял???

Останнє редагування:
Назад
Угорі