Bob95
Only read
- Дописи
- 104
- Реакції
- 96
- Бали
- 913
Bob95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну,спробувати їм пояснити ситуацію-сказати,що навішали якихось неіснуючих кредитів і тепер вимагають космічні суму,сказати щоб не спілкувались з ними,або посилали їх куди подалі,хто не в курсі хто такі мфошники-пояснити їм,або дати почитати цей форум,чим вони займаються.Якщо сусіди розумні і адекватні-зрозуміють,а якщо ні-то ні,що тут уже подієш,всі люди різні.У мене була схожа ситуація,коли манівео по всьому дому обзвонювали(а в домі 300 квартир),хтось віднісся з розумінням,а з деякими до сих пір не спілкуюсь-їх вибір...Мені ото були, прислали смс, що передадуть привіт, від своєї контори... І таки да, передають. Знайшли якусь жінку, яка прописані в сусідньому будинку, але не живе там, і я навіть її ніколи не бачила. Подзвонили їй, сказали що я, взяла величезний кредит, виїхала за кордон, а її( ту жінку), вказала як поручителя. Тепер, зо їх словами, якщо я не віддам борг, то та жінка, буде плотити за мене...
Ну як так? Батьки тієї жінки, живуть по сусідству, з моїми рідними. І тепер назріває " сусідська війна"...
и сумма долга всего лишь 8 700. Не надо спешить им выплачивать то что они там рисуют. Понты кидают,запугивают людей а когда видят что нихрена не ввходит- продают