CreditKasa А страшно як.

• Автор теми Автор теми Olga46447
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 395

Olga46447

✩ Premium ✩
Дописи
155
Реакції
97
Бали
68
Olga46447 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пішла в прострочку в КК.
Якщо чесно то за них я боюсь найбільше. Сума там велика 37 000(ТІЛО) .
На форумі читала що вони сильно відбиті і дзвонять всім, до кого дотягнуться 😭

Певно пора шукати адвоката для суду, бо мені по житі не щастить 😭😭😭

Tarass до вас можна буде звернутись?

Останнє редагування:
Пішла в прострочку в КК.
У мене були ,правда сума була 12 тищ. Дзвонили,яз ними радісно балакала,більш нікому вони не дзвонили. А мені хай мелють:на мені де сядеш там і злізеш,а можна не балакать,телефон поклав і роби своє,як потух -поклали. Но вони і вночі дзвонили,і і цілий день і ніч з інтервалом в кілька хвилин. В потім десь через роки два війни подзвонили,акція кажуть,списали шось я не багато заплатила. Я не скажу,що вони самі дурні. Були худші. Но в мене старі борги,може,що помінялося

У мене були ,правда сума була 12 тищ. Дзвонили,яз ними радісно балакала,більш нікому вони не дзвонили. А мені хай мелють:на мені де сядеш там і злізеш,а можна не балакать,телефон поклав і роби своє,як потух -поклали. Но вони і вночі дзвонили,і і цілий день і ніч з інтервалом в кілька хвилин. В потім десь через роки два війни подзвонили,акція кажуть,списали шось я не багато заплатила. Я не скажу,що вони самі дурні. Були худші. Но в мене старі борги,може,що помінялося
На форумі багато згадок що вони нараховуються величезні штрафи і люблять судитись.

95% постів про те, що в суд подали. 😭
І так проблем море , ще трішки суду не вистачає

Оффтоп

Дарагой Тарас, обращаюсь к тебе по поводу и без (извините, не сдержался)
Вони ж судитись люблять, а я людина слабка, натиснуть і горджусь віддати навіть те, чого немаю

На форумі багато згадок що вони нараховуються величезні штрафи і люблять судитись.

Вони ж судитись люблять, а я людина слабка, натиснуть і горджусь віддати навіть те, чого немаю
В мене був суд,но з банком,я зверталася до юриста з форуму,присудили тільки тіло,ні проценти,ні юр.супровід не присудили,досі по 20 процентів виплачую,нема нічого страшного.

Он пишуть виграли суд із допомогою юриста,я до неї зверталася по різних питаннях,вона мені дуже допомогла,

Пишите им на почту нажимая на фиолетовую кнопку на их сайте нема денег и пишите правду (немного прикрашенную) но правду мол уволили с работы нет денег, все печально гипс снимают клиент уезжает.. шеф что делать... и на 2-3-4 раз могут предложить лояльные условия, но вы должны понимать что если хоть один платеж не будет произведен это деньги вникуда.

Пишите им на почту нажимая на фиолетовую кнопку на их сайте нема денег и пишите правду (немного прикрашенную) но правду мол уволили с работы нет денег, все печально гипс снимают клиент уезжает.. шеф что делать... и на 2-3-4 раз могут предложить лояльные условия, но вы должны понимать что если хоть один платеж не будет произведен это деньги вникуда. Щоб

Вже 2 рази пропонували погані умови 🥲

Мне с июня с тела 19к при насчитанных овер 60+++к предлагают за 42к одним платежем, открыть копилку чтоли.... и копить эти 42к, потому что за раз у меня таких "лишних" денег не бывает.

главное не сдаваться... я вот думаю... закрыть разо тело за 36к или позакрывать мелкие мфошки а тут платить по плану... а то и там и так и там не смогу.. лимит бюджета для закрытия до 120к...

главное не сдаваться... я вот думаю... закрыть разо тело за 36к или позакрывать мелкие мфошки а тут платить по плану... а то и там и так и там не смогу.. лимит бюджета для закрытия до 120к...
🫂

Пішла в прострочку в КК.
та звичайна контора, немає нічого страшного, з часом теж йдуть на уступки, але це індивідуально, про те що часто і швидко подають в суд, не частіше ніж звичайні колекторські кал контори, теж індивідуально, щодо дзвінків контора доволі тиха

в мене нікому не телефонували, пропонували тіло + 1200 грн через 3 місяці через Дебтфорт, правда в мене тіло не велике

Підскажіть, є вони в мене з 2019 року, тіло около 8000, пролонгацій на 17000, вже 7 рік просрочка, можуть піти до суду? Постійнно присилають повідомлення щоб оплатив менше тіла

Назад
Угорі