А можно получить консультацию не по кредитам?

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Татьяна222

Самая обаятельная и привлекательная)
Перевірений
Дописи
7133
Реакції
13621
Бали
6780
Татьяна222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пожалуйста.. даже не консультацию, а список документов на гражданское дело(иск) и еще один вопрос, ответ на который буде из одного слова))Тема-алименты. Пожаааалуйста...Денен пока что на юриста нету..:(

Пожалуйста.. даже не консультацию, а список документов на гражданское дело(иск) и еще один вопрос, ответ на который буде из одного слова))Тема-алименты. Пожаааалуйста...Денен пока что на юриста нету..:(
Копія свідоцтва про укладення шлюбу.
Копія рішення суду про розірвання шлюбу (за наявності).
Копія свідоцтва про народження.
Довідка про склад сім’ї.
Копія паспорту.
Копія облікової картки платника податків.
Копія позовної заяви разом з доданими документами для відповідача.

Всё прав
Довідка про склад сім’ї.
Копія паспорту.
Всё правильно!подтверждаю!я сама такой же "набор "2 года назад собирала

slack, спасибо за ответ. тут вопрос в позовній заяві на взыскание долка по алиментам. сегодня получила довыдку -розрахунок, нужно дальще подавать в суд на взыскание задолженности. Увы... что делать и какие документы-не знаю..Есть на руках довидка розрахунок с суммой долга и копия решения суда на взыскание алиментов 1997 года.ну . естественно . паспорт и т .д..

slack, спасибо за ответ. тут вопрос в позовній заяві на взыскание долка по алиментам. сегодня получила довыдку -розрахунок, нужно дальще подавать в суд на взыскание задолженности. Увы... что делать и какие документы-не знаю..Есть на руках довидка розрахунок с суммой долга и копия решения суда на взыскание алиментов 1997 года.ну . естественно . паспорт и т .д..
Ну так тогда список аналогичный + справка о задолженности на сегодня

Довідка про склад сім’ї.
Копія паспорту.
ОРИГІНАЛ свідоцтва про реєстрацію шлюбу потрібно подавати

Да? Может оригинал в заседании предъявляется?
у відповідності до п.4 ПП Верховного Суду України від 21.12.2007 року № 11 «Про практику застосування судами законодавства при розгляді справ про право на шлюб, розірвання шлюбу, визнання його недійсним та поділ спільного майна подружжя» до позовної заяви про розірвання шлюбу додається оригінал свідоцтва про реєстрацію шлюбу.

у відповідності до п.4 ПП Верховного Суду України від 21.12.2007 року № 11 «Про практику застосування судами законодавства при розгляді справ про право на шлюб, розірвання шлюбу, визнання його недійсним та поділ спільного майна подружжя» до позовної заяви про розірвання шлюбу додається оригінал свідоцтва про реєстрацію шлюбу.
Так я привел список документов к иску о взыскании задолженности по алиментам. Причем тут расторжение?

Б
Так я привел список документов к иску о взыскании задолженности по алиментам. Причем тут расторжение?
лин.. а я и не помнб где то свиднтельство. оно все равно погашено печатью о разводе.. А еслли в ЗПГСе справку взять о дате регисрации шлюбу-годится?

Не прошло и полгода..как тему переместили :ahaha:

Назад
Угорі