Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Знаете, вроде бы и игнорю их уже 3 месяца. Большинство уже перестали звонить или звонят 1-2 раза в день. А вот кэшберри и кредит+ уже задолбали конкретно. Сегодня за полчаса от вторых уже 20 звонков.
Доброго дня. Напишіть, будь-ласка, як у вас саме з компанією Кредит+ ? Дзвінки від них тільки вам чи і вашому оточенню? У мене в них прострочка 1,5 місяця, тіло 7400( нарахували вже десь 25000!) і поки дзвінки, смс були тільки мені. Але зараз переживаю чи не почнеться терор мого оточення саме з 2 місяця?
Доброго дня. Напишіть, будь-ласка, як у вас саме з компанією Кредит+ ? Дзвінки від них тільки вам чи і вашому оточенню? У мене в них прострочка 1,5 місяця, тіло 7400( нарахували вже десь 25000!) і поки дзвінки, смс були тільки мені. Але зараз переживаю чи не почнеться терор мого оточення саме з 2 місяця?
У мужа 3 месяца просрочка в этой компашке, первый месяц звонили мне и ему (включили режим мороза и все номера в чёрный список). Потом стали родителям звонить, им сказали что это мошенники и тоже рассказали как в спам вносить. По итогу 2,5 месяца звонили почти сутками и смс слали всякие разные каждый раз ехали изымать имущество (так и не доехали). Сейчас притихли, неделю уже нет ни одного звонка. Но у нас там есть ещё 1 кредит, оформлен правда уже на меня. Вот ждём со след месяца заново звонки.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.