А хто шахрай?

Та пожалуйста) хорошо, я их не считаю мошенникам, а больше грабителями. Мошенники это кто? Те, кто получают какую-либо выгоду путем обмана. Учитывая, что мы сами подписывали договор на таких условиях, то с этой стороны все гладко. А вот кто такие грабители? Это те, кто имеют возможность путем воздействия на человека отнять у него лишнее.... Фууух, отписался)

Та пожалуйста) хорошо, я их не считаю мошенникам, а больше грабителями. Мошенники это кто? Те, кто получают какую-либо выгоду путем обмана. Учитывая, что мы сами подписывали договор на таких условиях, то с этой стороны все гладко. А вот кто такие грабители? Это те, кто имеют возможность путем воздействия на человека отнять у него лишнее.... Фууух, отписался)
Фууух,прочитала)

Ось... Такій шахрайці ,як я ,при не закритих 23+-мфо вже 2,5р. Screenshot_20210905-231301.webp..пропонують ??????(умори)

Не те що б я до слів докавирювався ваших))))), просто трішки уточню для широкого загалу і в принципі, якщо хтось не знав то:
Крадіжка це таємне викрадення чужого майна. В мене вкрали , але я не бачив що коли і як.
Грабіж це відкрите викрадення чужого майна. В мене крадуть і я бачу що саме, як і хто.
Розбій це напад з метою заволодіння чужим майном з нанесенням тілесних, або погрозою такого нанесення. В мене крадуть , я бачу що саме, як і хто і ще й в писок дали, або сказали, що дадуть))
Шахрайство це заволодіння чужим майном шляхом обману.
Ст. 185. 186. 187 190 ККУ відповідно.
І як на мене то більшість дій гарнітуроголових це ст 189 ККУ, тобто вони, по логіці вимагачі-фантазьори)))
Disiglur, в темі про верокеш.
Може, але я це бачив або у своїх смс, або в якомусь зі своїх листів)

Шо там с дневником?
Оффтоп
поки глухо, думаю зібрати трохи матеріалу і катанути під каву текст про когнітивні упередження і зв'язати його з нашою загальною ситуацією. Має бути інтересно)))))

Оффтоп
поки глухо, думаю зібрати трохи матеріалу і катанути під каву текст про когнітивні упередження і зв'язати його з нашою загальною ситуацією. Має бути інтересно)))))
А мо лучше не под каву....??

Якщо не під каву, є ризик почати плутати букви, слова, думки)))) ліпше під каву, а потім і шось покрепче)))
Чомусь згадалася пісня гурту,Звери'''.Напитки покрепче,слова по короче''''...?????

Якщо не під каву, є ризик почати плутати букви, слова, думки)))) ліпше під каву, а потім і шось покрепче)))
Хтось казав,що похід на каву у Львові любить закінчуватись передозом важкого алкоголю))

Не на грабителей не тянут...мошенники и есть

Хтось казав,що похід на каву у Львові любить закінчуватись передозом важкого алкоголю))
Я й не відмовляюсь , пишу під каву, а поооотім, чим то закінчиться то вже зовсім друга історія))

Назад
Угорі