А как вам такое пробитие дна??????

• Автор теми Автор теми SergTs
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
Так,я мабуть таки щось не дочитала.....?????зараз........

За колаборантів мали на увазі????

Звинувачувати в колаборації,це вже не нове.Значить ,історія із перших уст.Зустрічаю я місяць -півтора тому знайому,синочок вліз у це вже роки півтори тому,щось закрили,щось ні,тільки з людьми розрахувалися,є написи.Ну букет Стандарт.І в один прекрасний день,приїжає наряд поліції.Добрий день,а де ваш син,чим займається?Поступила інформація для перевірки,що ваш син співпрацює із представниками рос.федерації.Ми до нього на розмову.Ну вони не стали бикувать,щось доказувати,попросили їх пройти в будинок ,спокійно поговорили.Син був вдома,правда телефон перевірили.Так що,це їхня нова фішка.Перед цим теж приходило йому смс,що мабуть треба гроші віддати і тд....стандартний набір.Серед списку були єгроші,кошельок,маніфою,май кредит і ще якісь 2 контори....
Фігасє???Але думаю, щоякзо таких заяв буде до хєра від таких довбо@бів, то поліція якось має їм надавати пілюлєй, бо є їм чим зайнятись в цей час. Щоб вони повиздихували, гниди

Фігасє???Але думаю, щоякзо таких заяв буде до хєра від таких довбо@бів, то поліція якось має їм надавати пілюлєй, бо є їм чим зайнятись в цей час. Щоб вони повиздихували, гниди
Ну діло в тому,що зараз питання колаборантів стоїть гостро.І якщо десь щось провтикають,отримають пі*дюліну.Що мов звінок був,а ви не перевірили....Ну ,а так,за таке ноги ламать треба,за їхні колажі і звінки

А як вони вашу телефонну книгу знайшли?...
Сегодня создали группу в вайбере с моим фото. Добавили людей из контактов. Знакомый, прислал скрин. Какая контора это сделала не понятно.
Читайте комментарий к фото...
Як вони додали ваші контакти? Чи ви встановлювали їхній додаток?

Скорей всего через приложение ( почти во всех приложениях просят доступ к книге), по другому вряд ли они смогут найти все ваши контакты из книги.

Не понятно, какая это контора сделала. У меня много мфо, а из приложений только банковские.

Не понятно, какая это контора сделала. У меня много мфо, а из приложений только банковские.
ну так любое фин.приложение копирует контакты (если дать доступ), вполне мог и банк сделать такое, у них методы как и у мфо.

Ну діло в тому,що зараз питання колаборантів стоїть гостро.І якщо десь щось провтикають,отримають пі*дюліну.Що мов звінок був,а ви не перевірили....Ну ,а так,за таке ноги ламать треба,за їхні колажі і звінки
То ж і я про це. Думаю, що поліції роботи вистачає.

Я даю 70% что вероятнее всего это Е гроши ( Е Воши)
Они пару раз такое проделывали со мной в 20 и в 21 году во время локдауна, правда в моём случаи они даже не скрывали что это они и даже гордились всем этим, но после этого я их открытым текстом шлю За кораблём )

а как шараги присылают на работу письма что у человека типа туберкулез или ковид, так что никакой морали у них нет, нечему удивляться

Скорей всего через приложение ( почти во всех приложениях просят доступ к книге), по другому вряд ли они смогут найти все ваши контакты из книги.
Ну,для таких га*донів знайти оточення ,це як два пальці....і я впевнена,що номера оточення є у людини і тут просто збіг ....
а как шараги присылают на работу письма что у человека типа туберкулез или ковид, так что никакой морали у них нет, нечему удивляться
Ну да,збирають cyku на лікування рідних,телефонують дітям,..за те ,що дітям телефонують,взагалі б ноги переламала ...

Назад
Угорі