А как вам такое пробитие дна??????

• Автор теми Автор теми SergTs
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K

SergTs

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
72
Бали
3590
SergTs не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня создали группу в вайбере с моим фото. Добавили людей из контактов. Знакомый, прислал скрин. Какая контора это сделала не понятно.
Читайте комментарий к фото...

Вкладення

• photo_2022-09-281.webp
    photo_2022-09-281.webp
    34.3 Кб · Перегляди: 414
Сегодня создали группу в вайбере с моим фото. Добавили людей из контактов. Знакомый, прислал скрин. Какая контора это сделала не понятно.
Виродки.
Але це не новина.Люблять ці гниди групи в Вайбері робити з колажами.

Але то ущербних людей набирають на роботу в шараги..."розшукується боржник, який підозрюється в колаборантстві?"

Колаборант))):sarcastic:
Ох і умнічки)Самі додумались чи хто підказав))
Реально дно....
Єгроші,гроші всім і їхні клони....Та і ще пара є "умніків"на рівні садочка))

А я и не знаю, что сказать...
Раньше ещё проскакивали мысли, что там могут быть ещё мозги. Сейчас понимаю, что нет и быть не может.
Хотя, чему удивляться?
Все, что самое первое и противное они могут делать. Вот ровным счётом ничего полезного для общества. Только вредительство.
Во время коронавируса создавали группы и писали, что имеет положительный тест и опасен для общества. Теперь вот такое...
Але то ущербних людей набирають на роботу в шараги..."розшукується боржник, який підозрюється в колаборантстві?"
Мания величия зашкаливает. Типа они себя выше СБУ ставят. Ндэээ...
SergTs, может всё-таки имеет смысл обратиться в правоохранительные органы? Киберполицию, например.
Просто это переходит все рамки. В стране война, а они для вымогательства используют настолько грязные приемы

Останнє редагування:
Та це ще не дно.Це так,квіточки....Моє фото блукало від єгрошей по усіх колегах,друзях,однокласниках.Я теж була в розшуку.Ну і що?Думаєте я побігла платити їх хотілки?ага,щас..Хай ідуть в за**пу після всього ,що вони витворили.А ці всі фоточки,як було так все і залишилося.Нічого нового....

Babaika, да тут они просто переходят все грани. Вы прочитали полностью, что они пишут?

А я и не знаю, что сказать...
Раньше ещё проскакивали мысли, что там могут быть ещё мозги. Сейчас понимаю, что нет и быть не может.
Хотя, чему удивляться?
Все, что самое первое и противное они могут делать. Вот ровным счётом ничего полезного для общества. Только вредительство.
Во время коронавируса создавали группы и писали, что имеет положительный тест и опасен для общества. Теперь вот такое...

Мания величия зашкаливает. Типа они себя выше СБУ ставят. Ндэээ...
SergTs, может всё-таки имеет смысл обратиться в правоохранительные органы? Киберполицию, например.
Просто это переходит все рамки. В стране война, а они для вымогательства используют настолько грязные приемы
К сожалению знакомый не догадался зафиксировать номер с которого его добавили в группу в вайбере. А без номера телефона нет смысла обращаться в правоохранительные органы, я так понимаю.

SergTs, номер телефона они и так узнают

Знать бы хто...
С играл-бы, с ними в эту "игру". Оправдал статус "колаборанта".
Типа - (случайно) в соц. сети скинул координаты конторы.( спонтом, там штаб Азов) Думаю, рашисты не перепроверяли бы...

Таких бы наказывать физическим воздействием :girl_devil:

Babaika, да тут они просто переходят все грани. Вы прочитали полностью, что они пишут?
Так,я мабуть таки щось не дочитала.....?????зараз........
За колаборантів мали на увазі????
Звинувачувати в колаборації,це вже не нове.Значить ,історія із перших уст.Зустрічаю я місяць -півтора тому знайому,синочок вліз у це вже роки півтори тому,щось закрили,щось ні,тільки з людьми розрахувалися,є написи.Ну букет Стандарт.І в один прекрасний день,приїжає наряд поліції.Добрий день,а де ваш син,чим займається?Поступила інформація для перевірки,що ваш син співпрацює із представниками рос.федерації.Ми до нього на розмову.Ну вони не стали бикувать,щось доказувати,попросили їх пройти в будинок ,спокійно поговорили.Син був вдома,правда телефон перевірили.Так що,це їхня нова фішка.Перед цим теж приходило йому смс,що мабуть треба гроші віддати і тд....стандартний набір.Серед списку були єгроші,кошельок,маніфою,май кредит і ще якісь 2 контори....

Останнє редагування:
М-да, каждый раз думаешь ниже некуда, но не тут то было :facepalm:

Ну зараз на подібні виклики будуть реагувати, але і за неправдиві свідчення може прилетіти. Якщо так кал пару разів зробить, то приїдуть в контору і знатно за...мобілізують.

Ну зараз на подібні виклики будуть реагувати, але і за неправдиві свідчення може прилетіти. Якщо так кал пару разів зробить, то приїдуть в контору і знатно за...мобілізують.
Саме так і повинно бути...
Бо ці чєрті взагалі ні на йоту не замислюються що говорять і роблять

Взагалі після такого хочеться знайти цього кала, для того щоб дійсно віддати СБУ на підозру щодо колобрації саме цього калу!!! ганд......ни !!!

Назад
Угорі