А что у вас с коммунальными?

• Автор теми Автор теми Джи
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 3K
Мы с этими долгами ещё и за газ должны, сегодня за январь платим 5130. А нужно ещё за ноябрь 2000, декабрь 4400 и февраль 4100. Свет и воду только за февраль должны, около 800грн.
Скорее бы потеплело и отключить это долбаное отопление (
ооо, как знакомо у нас тоже за февраль 4160.. уже отключили отопления.. и просто включили конвектор... лучше меньше за свет поатить чем этот гребный газ... на ночь только включаем, и то если холодно.

с чем чем ) но комунальные по рассписанию )

да ))) и все же умудрились влезть в мфо)
Вот именно

ооо, как знакомо у нас тоже за февраль 4160.. уже отключили отопления.. и просто включили конвектор... лучше меньше за свет поатить чем этот гребный газ... на ночь только включаем, и то если холодно.
А за декабрь и январь много?

Я наверное так и зделаю. Пойду с зарплаты долг за газ уплачу...

Вчора через приват 24 платила світло, заглянула скільки за газ платити і зрозуміла,що поки нас людей до нитки не обдеруть,не заспокояться. В тому місяці оплатила 7000, в цьому вже просять 8400. Я так розумію літом до 15000 дійдемо. Навіщо показники беруть, зовсім не понятно, якщо їхній комп*ютер по своєму раХУЭ.

Вчора через приват 24 платила світло, заглянула скільки за газ платити і зрозуміла,що поки нас людей до нитки не обдеруть,не заспокояться. В тому місяці оплатила 7000, в цьому вже просять 8400. Я так розумію літом до 15000 дійдемо. Навіщо показники беруть, зовсім не понятно, якщо їхній комп*ютер по своєму раХУЭ.
я каждый месяц сам подаю Сайт для споживачів природного газу, делов на 5 мин зато не пишут конские цифры что у меня будут набегать месяца 4 )

Нічого собі)Так у Вас і заблукати можна
это так кажется )

Я от як подумаю,ще рік тому могли дозволити купити собі будинок і машину,при тому,що чоловік сам працює.А вже сьогодні у повній жооо.Цікаво,до чого далі доживемося?!

Я от як подумаю,ще рік тому могли дозволити купити собі будинок і машину,при тому,що чоловік сам працює.А вже сьогодні у повній жооо.Цікаво,до чого далі доживемося?!
будете жить как жили ) еще и лучше, как выберетесь с этой мфошной кабалы )

Шо это вы так ну прям много платите?это по показаниям или они счета приносят? Там же у них в газовом хозяйстве лицевые счета людям поменяли ,люди не зная оплатили на старые.И эти козлики просят оплатите теперь еще и на новые а мы вам потом перерасчет сделаем.

Скажу трішки не потемі.Заряджу вас позитивною енергією.Тільки що дзвонили з Дінеро,запропонували оплатити тіло,розіб'ють на платежі і це на 7-ий день просрочки.Що хочу сказати,стукайте в усі двері,десь та й відчинять.Хай всі оці борги за комуналку і все інше будуть найбільшою неприємністю,яка нас спідкає.Головне наше здоров'я і наших близьких.І щоб не сталося,завжди залишатися ЛЮДЬМИ)))

Скажу трішки не потемі.Заряджу вас позитивною енергією.Тільки що дзвонили з Дінеро,запропонували оплатити тіло,розіб'ють на платежі і це на 7-ий день просрочки.Що хочу сказати,стукайте в усі двері,десь та й відчинять.Хай всі оці борги за комуналку і все інше будуть найбільшою неприємністю,яка нас спідкає.Головне наше здоров'я і наших близьких.І щоб не сталося,завжди залишатися ЛЮДЬМИ)))
про это и писал в других постах ) общий язык можна найти со всеми )

Шо это вы так ну прям много платите?это по показаниям или они счета приносят? Там же у них в газовом хозяйстве лицевые счета людям поменяли ,люди не зная оплатили на старые.И эти козлики просят оплатите теперь еще и на новые а мы вам потом перерасчет сделаем.
Мы платили на новые реквизиты, всё по счётчику сама считала и вот такие суммы. За зиму 450-550 кубов в мес уходило. И что я только не делала, даже второй этаж перекрывали, все равно мотало дай боже.

Ми в часному домі своєму то тільки платимо за газ це 2500, світло 90 , ну і інтернет 300 , а ще знайома казала , що в цьому місці чи в наступному дорожчає світло це просто жах скоріш би тепло да не користуватися газом

Назад
Угорі