Леночка
Форумчанин
- Дописи
- 37
- Реакції
- 16
- Бали
- 2565
Леночка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обещать жениться не значит жениться. Хотя сходив в отделение и не засветив ни одного документа можно узнать что да как. Главное читать, то что дают на подпись и не платить деньги просто так.Пропонують списання , але списання відбудеться в тому випадку , якщо я появлюсь у відділені! Як ви думаєте чому так ? А не по реквізитам?
Ну тагды просто прийти и поинтересоваться. За спрос не посодют.Та в них і так є фото моїх документів , так як я відкривала карточку , а це був кредитний ліміт
Ну тагды просто прийти и поинтересоваться. За спрос не посодют.
А можуть виліпии виконавче провадження?Ну тагды просто прийти и поинтересоваться. За спрос не посодют.
Проверьте себя в реестрах.А можуть виліпии виконавче провадження?
ви думаєте що у відділенні вас згвалтують?Пропонують списання , але списання відбудеться в тому випадку , якщо я появлюсь у відділені! Як ви думаєте чому так ? А не по реквізитам?
Це мені прийдеться їхати дві години до Хмельницького , бо в мому місті немає а банкуви думаєте що у відділенні вас згвалтують?
ідіть, та ще потіліпайте їм нерви...
але якщо вас кинуть на гроші-повірте-буде значно гіршеЦе мені прийдеться їхати дві години до Хмельницького , бо в мому місті немає а банку
А як можуть кинути ?але якщо вас кинуть на гроші-повірте-буде значно гірше
Та запросто.на словах рассказать,мол- платите тело, плюс небольшой процент- все закроем.даже пришлют в Вайбер псевдогарантийное письмо.а потом вдруг окажется ,после оплаты,что это была всего лишь оплата процентов, ни о каких договореностях они слыхом не слышали, такого сотрудника у них никогда не было,никакие договора они с вами не заключали.СИД похерен, деньги в пустую ушли на оплату хотелок...занавес!А як можуть кинути ?
Доброго дня, мені також приходило три листи з акціями про списання. Було нараховано 20650,пропонували закрити за 6650.,спишуть 14000.Я за третім листом поїхала у відділення, спеціаліст подивилась мій договір. І так банк дійсно пропонував такі умови. Я закрила і перехрестилась, довідку про закриття видали.Обещать жениться не значит жениться. Хотя сходив в отделение и не засветив ни одного документа можно узнать что да как. Главное читать, то что дают на подпись и не платить деньги просто так.